Help! Declaratie venituri 2023
-
anabeauty37
georgis., mie contabila mi a spus ca nu se mai poate depune declaratia unica ..
-
anabeauty37
bubulet, intreaba pe michelle pe forum adultvideochat.ro , ea a mers pentru explicatii , eu lucrez de multi ani legal nu m a interesat doar a zis fetelor ca nu se mai poate depune .. stiu ca fetele de pe celalalt forum acum isi fac firma si intra in legalitate dar nici ele nu aveau solutii pentru 2023 .. intrebati si acolo.. ca optiuni din 2024 pentru legalitate le a spus pfa dar nerentabil sau firma .. nu se mai poate acesta declaratie ..
Este f posibil sa ai dreptate , la cum se schimba toate de la o zi la alta .. dar uite si aici se vorbeste de Declaratia Unica pt vdc .. https://economie.hotnews.ro/stiri-finante-26282937-cum-completezi-declaratia-unica-2023-daca-venituri-din-videochat-doua-situatii-foto.htm
-
Cristina22
anabeauty37;n59164 wrote: bubulet, intreaba pe michelle pe forum adultvideochat.ro , ea a mers pentru explicatii , eu lucrez de multi ani legal nu m a interesat doar a zis fetelor ca nu se mai poate depune .. stiu ca fetele de pe celalalt forum acum isi fac firma si intra in legalitate dar nici ele nu aveau solutii pentru 2023 .. intrebati si acolo.. ca optiuni din 2024 pentru legalitate le a spus pfa dar nerentabil sau firma .. nu se mai poate acesta declaratie ..
Pentru 2023 sau anii precedenți se poate depune declaratia fara cea mai mica problema. Pentru viitor , e preferabil o forma de fiscalizare si anume pfa sau SRL, dupa cum avantajeaza pe fiecare. Teoretic se poate merge in continuare si cu declarația dar nu este cel mai ok lucru deoarece se specifica , ca in situatia unor venituri cu caracter de continuitate, este necesara fiscalizarea. Declaratia exista insa si se poate folosi fara probleme.
Pentru 2023 sau anii precedenți se poate depune declaratia fara cea mai mica problema. Pentru viitor , e preferabil o forma de fiscalizare si anume pfa sau SRL, dupa cum avantajeaza pe fiecare. Teoretic se poate merge in continuare si cu declarația dar nu este cel mai ok lucru deoarece se specifica , ca in situatia unor venituri cu caracter de continuitate, este necesara fiscalizarea. Declaratia exista insa si se poate folosi fara probleme.
-
evafromheaven
Eu o sa folosesc declaratia unica pt anul 2023
Iar de anul viitor ma gandesc sa deschid SRL dar nu stiu sigur ce sa fac, deocamdata mai astept
Iar de anul viitor ma gandesc sa deschid SRL dar nu stiu sigur ce sa fac, deocamdata mai astept
am primit asta acum de la cb
Deci si ei se pun in legalitate desi sunt americani.
All income earned during 2023 will be properly reported according to DC7 law.
If you need any further assistance or have any further questions please feel free to write into us, we always look forward to helping you!
We appreciate your feedback!
Happy Chaturbating!!
Thank you,
The Chaturbate Team
Deci si ei se pun in legalitate desi sunt americani.
All income earned during 2023 will be properly reported according to DC7 law.
If you need any further assistance or have any further questions please feel free to write into us, we always look forward to helping you!
We appreciate your feedback!
Happy Chaturbating!!
Thank you,
The Chaturbate Team