Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
lube69

da ! anaf vrea sa muncim numai pentru pensiile lor speciale ! sclavie frate ! prostimea sa munceasca numai pt ei! trebuie luata atitudine ! altfel or sa ne lase sa murim de foame si sa muncim numai pt stat! un stat esuat ! care nu ne ofera absolut nimic numai povara si viata grea ! nu mai este de stat in Romania !
No avatar
lube69

rade lumea de tine ! nu mai spune ca stai 3 ore online ! nici un modeșl de top din lumea asta care se lauda ca face asa multi bani nu sta 3 ore ! nu stiu ce vrei tu sa ne demmonstrezi ? tu stii ! :)))))))))))))))))
No avatar
lube69

fetelor ,nu vorbiti cu nimeni ce lucrati voi s-au din ce traiti ! mut mut ! eu nicodata nu zic nik la nimeni ! nimeni nu stie viata mea deloc ! buna ziua ”! punct ! iar pe acea cuafeza o s-o ajunga toate rautatile din urma ! nimic in viata asta nu ramene neplatit ! rau faci rau vei gasi !
No avatar
lube69

fetelor ,nu vorbiti cu nimeni ce lucrati voi s-au din ce traiti ! mut mut ! eu nicodata nu zic nik la nimeni ! nimeni nu stie viata mea deloc ! buna ziua ”! punct ! iar pe acea cuafeza o s-o ajunga toate rautatile din urma ! nimic in viata asta nu ramene neplatit ! rau faci rau vei gasi ! iar aia cu 1% e vrajeala ,nu le da nik iti spun eu ,e momeala doar !
No avatar
lube69

eu in locul tau asi cauta alta cuafeza ,serios :e nesimtita rauuuu.......
No avatar
Geany

[USER=9194]Cata[/USER] tu iti declari veniturile?
No avatar
eu22

Buna, imi poti spune te rog ce pasi ar trebui sa urmez pt a declara la anaf? livejasmin imi cere codul tic pentru a mai putea primi banii, eu doresc sa fiu in legalitate. Banii ii voi primii prin cosmo, deci nu stiu cum sa procedez. Multumesc pt ajutor!
No avatar
eu22

Buna, ma poti ajuta te rog cu o informatie. Doresc sa incep sa platesc la anaf dar nu stiu cum exact sa fac asta.
Anul acesta am facut 600$ deci nu sume mari, nu stiu exact cum sa declar. Multumesc!
No avatar
georgis

Buna la toti , stie cineva daca se poate depune Declaratia Unica dar cu metoda de plata Cosmo ( Paxum etc ) ? Vreau sa spun fara Cont Bancar , doar prin card Cosmo , Paxum etc daca este posibil sa ti declari veniturile prin Declaratia Unica ?! Sau este obligatoriu prin deschidere cont banca si primit in contul bancar banii ? multumesc
No avatar
Candy1

georgis;n59157 wrote: Buna la toti , stie cineva daca se poate depune Declaratia Unica dar cu metoda de plata Cosmo ( Paxum etc ) ? Vreau sa spun fara Cont Bancar , doar prin card Cosmo , Paxum etc daca este posibil sa ti declari veniturile prin Declaratia Unica ?! Sau este obligatoriu prin deschidere cont banca si primit in contul bancar banii ? multumesc

Nu conteaza cum ai primit banii. In 99% dintre cazuri nici nu vei fi intrebata de vreun extras de cont. In cazul in care esti totusi intrebata, paxum, cosmo sau orice alta forma sunt complet ok.
Taxele le poti plati dupa cash, sau din cont bancar(nu trebuie sa fie acelasi cont in care ai primit banii).
Scrie răspuns