experienta mea cu paxum recente
am rezolvat in cele din urma,am intrat pe aplicatia din telefon,i am dat logout si login reintroducand user si parola(nu le am salvate in telefon)am reintrodus acel pin/passcode si acum merge sa ma loghez si pe pc,cel de la suport a zis ca se va remedia in cateva zile in caz ca nu merge si ne sfatuieste sa folosim app de pe telefon
Mersi didi41. Exct ceea ce ai facut. tu am facut si eu . numai ca la mine tot nu merge si apare the same error message. /missing login information . Sign in into ur account and try again .../ daca. tie support ul ti a spus ca se va remedia a precizat ca. prb este de la ei sau ... ?
Si eu am avut aceeasi probl, m-am conversat cu ei 1 sapt. Chiar si de pe alt telf m-au pus sa incerc .Mi-au zis ca nu au mai primt alte sesizari.
)) Pana la urma pe 30 nov, mi-a zis sa incerc cu alt telf dar inainte de asta sa dau actualizare.. Am intrat pe magazin play, la paxum sxcrie "instalata" si alaturi "actualizare" Acolo am dat actualizare , dupa care a mers pe windows logarea.Si daca a mers asa nu am mai avut nevoie de scanare .
Atunci nu stiu ce ar putea fi. Din descrierea ta,la fela fost si la mine.Infiecare zi imi dadea cate o varianta sa incerc: de la detaliile telf pana la poze si video cum ma loghez, dezinstalare si reinstalare; schimbat telef, apoi ceva cu "having problems? choose other method" .. imis pusese chiar si acolo sa incerc. Dar in ultima zi , mi-au dat iarasi o varianta de incercare sa imprumut un alt telef si pasii de urmat dar ca inainte sa actualizez (asa a zis ca actualizarea a fost data pe 30). Am facut asa cum au zis cu actualizarea si a mers. (nu am mai reinstalat inca odata pe alt telef)
Salut am instalat pe mobil aplicația pe data de 30 când se presupune ca problemele au fost rezolvate insa vad ca nu , ca măsură de siguranță am adăugat 2 mobile la acel moment amândouă funcționau apoi la 2 zile doar 1 funcționa pt accesare autentificare pe laptop azi dimineață nu mai funcționa nici al doilea asa ca am făcut următoarea procedura neinitializat de personalul paxum.
1 am dezinstalat aplicatia
2 am restartat dispozitivul mobil
3 am reinstalat aplicația
4 se cer id si parola introducetile
5 se cere validarea dispozitivului de pe alt divice( la mine nu funcționa niciunul)
6 paxum oferă în același pagina verificarea userului pregăti buletinul pozați apoi tot în aplicație făceți-vă selfiul așteptați 10 minute pt validare.
10 Totul merge perfect dispozitivul a fost acceptat ma pot loga si pe laptop, de data asta merge autorizarea pentru autentificare pe laptop.
Bafta tuturo sper ca va-am fost de ajutor.
1 am dezinstalat aplicatia
2 am restartat dispozitivul mobil
3 am reinstalat aplicația
4 se cer id si parola introducetile
5 se cere validarea dispozitivului de pe alt divice( la mine nu funcționa niciunul)
6 paxum oferă în același pagina verificarea userului pregăti buletinul pozați apoi tot în aplicație făceți-vă selfiul așteptați 10 minute pt validare.
10 Totul merge perfect dispozitivul a fost acceptat ma pot loga si pe laptop, de data asta merge autorizarea pentru autentificare pe laptop.
Bafta tuturo sper ca va-am fost de ajutor.
Neatza! La mine merge doar de pe telefon, pe pc nu m-am logat. Dupa ce a acceptat aplicatia cu buletinul, etc si a fost ok. Deschid aplicatia, bag cod pin si o bag in meniul telefonului. Dupa aceea...
)) ma duc tot pe metoda veche, introduc user si parol pe chrome...si in stanga telefonului, sus, primesc notificare ca trebuie sa dau accept. Acelasi lucru si cand bag banii pe card, dau acceptul. Important este dupa ce deschizi aplicatia si bagi pin SA NU O INCHIZI. O bagi in meniul telefonului.
Dupa ce ai terminat inchizi tot, dai delogare si aia e. Stiu ca pare dubios, doar ca asa functioneaza la mine.
Spor!
Dupa ce ai terminat inchizi tot, dai delogare si aia e. Stiu ca pare dubios, doar ca asa functioneaza la mine.
Spor!
Eu am inchis aplicatia de tot in tel si m-am logat de pe pc. Am primit notificare pe tel sa dau accept ( cu aplicatia inchisa) , la fel dupa ce am transferat banii, alta notificare si gata.Nici nu cred ca ma mai stresez de pe pc, e super simplu din aplicatie sa transferi, pe card cel putin......de alte metode nu spun. Logarea de pe pc ramane de rezerva .