experienta mea cu paxum recente
Buna, scuze pt intarziere. Multe batai de cap am avut ( facusem tot ce au spus: dezinstalat-reinstalat, schimbat telefon) pana la urma , pe 30 mi-au spus ca inainte de a incerca pe alt telefon sa dau actualizare aplicatie. Am gasit in magaznul play ,in dreptul aplicatiei scria "actualizare" . Am dat acolo , apoi am incercat din nou si a mers. Cauta actualizarea intai (nu se face automat si trebuie sa te uiti acolo daca e casuta care zice de actualizare); apoi ar trebui sa mearga. Nr de telef sa fie trecut in profilul tau. Iar cu scanarea : aia se fol daca nu primesti aprobarea pe telefon. Dupa ce o primesti nu mai ai nevoie de scanare.
buna tuturor ..
Cred ca sunt sanse mai mari sa castig la loto fara sa joc decat sa reusesc sa ma loghez de la pc in paxum account .
Paxum app este updated la ultima versiune ... incercare din diferite browse re ... primesc notificarea pe tel cum ca se incearca logarea de la pc .. dau. click ... dau accept si apare mesajul : missing login information . Sign in into ur account and try again ...
Dau tel la support .. cu el la tel .. dau logout din aplicatie .. apoi login ... urmez iar pasii ceruti .. la fel
cu tel scanez bloody QR code ... same. situation ...
Desteptul de la support imi sooune ca poate nu stiu sa dau eu logou din app .. hmm....
Deci cum ati rezolvat ? ca daca acum nu mi albeste parul nu mi se mai albeste niciodata ....
multumesc frumos
ps / citeam pe paxum blog. si scria. asa An overlay page will slide in from the right hand side of the screen with a QR code for you to scan using your preferred *Authenticator App.
Care este. faza. cu authenticator app ?treb avut ?
Cred ca sunt sanse mai mari sa castig la loto fara sa joc decat sa reusesc sa ma loghez de la pc in paxum account .
Paxum app este updated la ultima versiune ... incercare din diferite browse re ... primesc notificarea pe tel cum ca se incearca logarea de la pc .. dau. click ... dau accept si apare mesajul : missing login information . Sign in into ur account and try again ...
Dau tel la support .. cu el la tel .. dau logout din aplicatie .. apoi login ... urmez iar pasii ceruti .. la fel
cu tel scanez bloody QR code ... same. situation ...
Desteptul de la support imi sooune ca poate nu stiu sa dau eu logou din app .. hmm....
Deci cum ati rezolvat ? ca daca acum nu mi albeste parul nu mi se mai albeste niciodata ....
multumesc frumos
ps / citeam pe paxum blog. si scria. asa An overlay page will slide in from the right hand side of the screen with a QR code for you to scan using your preferred *Authenticator App.
Care este. faza. cu authenticator app ?treb avut ?