experienta mea cu paxum recente
-
La mine merge din ce vad . Aveai verificarea facuta deja?
-
Aster;n58894 wrote: A făcut cineva vreun daily ieri la chaturbate? Nu a întrat. Intrau de obicei pana la ora asta
Nu au intrat și eu astept
Nu au intrat și eu astept
[USER=9194]Cata[/USER], mersi mult. Pe telf merge, eu am vrut si pe pc.Am avut ceva batai de cap ,nu se puteau sincroniza sau ce trebuia sa faca intre ele.Ajunsesem si la acel cod chiu,unde zice ca se scaneaza dar la scanare iarasi nu puteam,imi tot dadea eroare. M-au rezolvat de la suport, dupa actualizare merge bine pe amandoua device-urile.Mersi mult.Am vrut doar sa mai am un device pe care ma pot loga,nu doar telef.
-
Greta;n58939 wrote: Buna, va rog mult, cum se face logarea cu codul qr? Care sunt pasii dupa scanare?
Hey, imi poti spune cum ai rezolvat ? ca eu nu reusesc sa sincronizez telefonul si nu mai pot intra pe contul de paxum de cateva zile.
am intrat si la admin si au zis ca imi vor trimite ei email.
Scanez codul qr cu telefonul, dau accept si nu se intampla nimic, nici pe tel nici pe pc
Hey, imi poti spune cum ai rezolvat ? ca eu nu reusesc sa sincronizez telefonul si nu mai pot intra pe contul de paxum de cateva zile.
am intrat si la admin si au zis ca imi vor trimite ei email.
Scanez codul qr cu telefonul, dau accept si nu se intampla nimic, nici pe tel nici pe pc