Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
anabeauty37

nu exista caen pt videochat dar facem bani si ii primim in tara in care locuim, deci este evaziune daca nu declaram, sunt alternative pt legalitatea in videochat cum lucreaza sute sau mii de modele. sunt coduri caen pentru web , pentru fotografii etc un contabil va lamureste .. si alte chestii care se folosesc in videochat important e sa primesti banii legal, sa ii declari, sa fii legal ..
No avatar
anabeauty37

o singura rugaminte am, in mesaj privat discutam detaliile, doamna m-a rugat doar pe recomandare sa dau detalii sa nu afisez peste tot numarul , doar daca am eu cunostinte, prietene gen .. dansa nu e contabil de videochat are sute de firme ij alte domenii dar spre norocul nostru are si 20 de modele independente si stie tot despre legalitate, situri si ce e de facut .. din celelalt forum deja 5 fete astepta la dansa dupa minivancata sa le primeasca , cu stresul de acum cu anaf o suna zilnic cateva persoane ..multumesc !
No avatar
Cata

Offf...poza slaba... intoarce te pe paginile 6-7 si vezi originalul... Nu trimite Chaturbate
No avatar
anabeauty37

Cata;n58850 wrote: Buna seara. Uite aici o confirmare de la o fata de pe forum, numele ei este Eva, a vorbit cu suportul de la Chaturbate care confirma ca nu are treaba cu UE.

chiar daca nu raporteaza chaturbate vor raporta paxum si restul ....ca au aflat si ei cum se primesc banii ilegal, si daca doar citeau pe aici si stiau :) iar paxum si restul cer toate detaalii cu fata si buletin si au toate informatiilor cetatenilor romani si a sumelor incasate /. eu stiu de la dna contabil care evident sta juma din timp in anaf ca de anul trecut se lucreaza la a afla cine nu plateste taxe in videochat. mi a spus mereu sa fiu f atenta . totul legal ...si ca ei deja stiu de paxum si toate cardurile astea, au infiltrat ei pe careva la vreun studio .. sau au informatii de la situri se pare ..
No avatar
Geany

[USER=9194]Cata[/USER] am vazut poza si eu.
insa eu primit mesajul de la ei , ca se spun legii Dac 7
naiba sa i ia
No avatar
Cata

:)))
Si eu stiu dna contabil, lucreaza de vreo 30 de ani... Nu are treaba dac7 cu legile UE de transfer bancar. Ne dau in gat site urile care accepta, nu si firmele offshore la care suntem bagate. Firmele offshore care nu au sediu in UE sau SUA nu au treaba. Este simplu. Chaturbate nu ne toarna, nici MFC. Desi sunt din SUA. Sunt din Uae care nu spun nimic:Xcams, Stripchat, BongaCams, etc... In caz ca nu ne toarna ei platesc doar o amenda de vreo 25.000$ ca asa i legea. Cine nu se supune? Doar Mui$tii de la Jasmin, X love si Streamate.
Doriti si un desen?
No avatar
Geany

Ana exact asta mi a explicat si mie un contabil azi despre pax si cosmo
No avatar
Cata

Geany, tu spuneai ca stripchat nu declara. E site romanesc, fix in nasul UE. Cur in cur cu ANAF. Despre ce vorbim aici? Doar astia ne dau in gat: Jasmin, Xlove si Streamate. Desi nu lucrez cu astea 3 o sa le bag in frigider acum de sarbatori impreuna cu voi, sa le ajunga si de Revelion .. Pana de Paste...:)))
seara buna va doresc.
No avatar
Geany

looolll din pacate se strange lantul si pentru noi. Dap strip mi au raspuns si au zis ca nu vor declara , paraciosii sunt xlove jas stream si cb-ul este cu semnul intrebarii.
No avatar
Cata

Da, Geany. Asa e. Strang lantul... Revin aici... Stripchat e din Cipru si Bonga din Cehia.... Oricum tot din UE... Nu toate platformele se tem de aceste legi. Legile UE sunt doar o porcarie, daca stai sa vezi "consecintele" sau "metodele de salvare" ...e doar un rahat total.
Scrie răspuns