evafromheaven;n58738 wrote: Deocamdata doar Streamate si Xlovecam mi-au confirmat personal ca vor da report earnings.
Chaturbate a zis ca nu,ei da report doar la modele din USA
Eu am vorbit cu suportul de la LiveJasmin. A spus ca si ei declara veniturile.
Help! Declaratie venituri 2023
-
Intheshadow
Pe srl se iau 10% din banii pe care ii declari,reintoarce te inapoi pe paxum cum ai fost bu te baga cu alte banci…declara pe srl doar siteurile care dau raport la Luxemburg,nu toate site-urile…
Pentru veniturile declarate prin declarația unică, vei plăti impozit pe venit de 10% din venitul net (încasări minus cheltuielile deductibile), iar dacă depășești plafoanele legale, ești obligat să plătești și contribuții la sănătate și pensie.
https://www.solo.ro/blog/despre-declaratia-unica
https://www.solo.ro/blog/despre-declaratia-unica
Daca nu declari Camcontacts, Skryprivate si LiveCamModelsShow atunci cred ca pe aceste siteuri trebuie sa setezi alta metoda de plata decat cea pe care o ai pe siteurile pe care le declari pentru ca altfel va fi o diferenta intre veniturile incasate si veniturile declarate pe care va trebui sa o justifici in caz ca ti se va cere extras din metoda de plata unde primesti platile de la siteurile declarate.
-
Intheshadow
Nu declari nimic acum,ai rabdare,calmeaza te,vezi ce se intampla la anul,daca vei primii cv de la anaf te duci si declari pe 2023 si vei platii 10% din suma pe care ai declarat o…momentan nu declara nimic,calmeaza te si asteapta…
Presupun ca doar pe 2023, dar de fapt nu stie nimeni exact cum va fi cu DAC7.. Am mai scris si pe cealalta pagina.. Eu nu am lucrat anul asta deloc, am 0 incasari si ma duc saptamana viitoare sa-mi inchid conturile bancare unde am rulat bani din Paxum in anii trecuti, cand nu aveam card Paxum.
-
AnaAreMere
Noi nu avem contract de munca dar primim niște bani pentru care oferim servicii și conform legislației în vigoare ne supunem la plata asigurării de sănătate plus cea a pensiei pe lângă cei 10% in cazul in care depasim pragul de 12 salarii minime pe economie intr-un an. Aceasta declaratie este obligatorie pentru ca întreprindem o activitate economica pe teritoriul României, chiar dacă primim bani din străinătate! Citiți va rog legea pe internet, e atat de simplu!