Access denied pe CB
Bună tuturor! Cred ca postez bine aici dar ma confrunt cu o problema pe chaturbate…. Am stat jumatate de ora pe site dupa care efectiv m-a scos , primimd mesajul “access denied” ceva de genul. Apoi am incercat sa ma loghez si imi apare precum parola sau username este incorect, am incercat pe laptop,computer,telefon ,diferite browsere ,am dat forget pw si nici nu primesc mail sa dau reset,am si 2step verification. Aveti idee cum imi pot recupera contul? Multumesc!
Nu imi stie nimeni parola, mai ales ca aveam si verificarea in 2 pasi… .. si nici acum nu mi-au raspuns cei de la Cb si ciudat este ca chiar de dau “forget password” si ma pune sa bag adresa de mail ptr resetarea parolei nu primesc nimic. Chiar nu stiu cum sa fac si ce sa fac
-
Intheshadow
Ai rabdare,nu lucreaza astia este sarbatoare la ei,poate este vreo eroare in softul lor…
-
Intheshadow
Nu cred ca a fost compromis,se poate sa fii fost vreo eroare de la ei…am patit si eu odata asa cu streamate si prb a fost de la ei,o eroare,e bn ca ti s a remediat prb,ti am zis sa ai rabdare ca se rezolva..o zi frumoasa