Access denied pe CB

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
KrazyC

Bună tuturor! Cred ca postez bine aici dar ma confrunt cu o problema pe chaturbate…. Am stat jumatate de ora pe site dupa care efectiv m-a scos , primimd mesajul “access denied” ceva de genul. Apoi am incercat sa ma loghez si imi apare precum parola sau username este incorect, am incercat pe laptop,computer,telefon ,diferite browsere ,am dat forget pw si nici nu primesc mail sa dau reset,am si 2step verification. Aveti idee cum imi pot recupera contul? Multumesc!
No avatar
Kasa

Daca ești la prima conectare pe site ,dai mail către ei și ți-l deblochează. Daca ești model vechi ,nu știu ce să ți zic.
No avatar
KrazyC

Da,am contul de peste 7 ani… inca astept sa imi raspunda la mail cei de la suport. Mersi
No avatar
Nadia.Nad

Îți știe cineva parola? Sau te-ai logat de pe un alt calculator și ai uitat sa dai log out? Ți-au răspuns cei de la cb?
No avatar
KrazyC

Nu imi stie nimeni parola, mai ales ca aveam si verificarea in 2 pasi… .. si nici acum nu mi-au raspuns cei de la Cb si ciudat este ca chiar de dau “forget password” si ma pune sa bag adresa de mail ptr resetarea parolei nu primesc nimic. Chiar nu stiu cum sa fac si ce sa fac
No avatar
Intheshadow

Ai rabdare,nu lucreaza astia este sarbatoare la ei,poate este vreo eroare in softul lor…
No avatar
KrazyC

Mi-au raspuns cei de la suport,le-am trimis informatiile de carea aveau nevoie ,am putut sa intru in cont numai ca nu inteleg de ce contul meu a fost compromis indata ce aveam 2 step verification activ( mesaj text pe telefon)
No avatar
Intheshadow

Nu cred ca a fost compromis,se poate sa fii fost vreo eroare de la ei…am patit si eu odata asa cu streamate si prb a fost de la ei,o eroare,e bn ca ti s a remediat prb,ti am zis sa ai rabdare ca se rezolva..o zi frumoasa
No avatar
KrazyC

Da, acum mi-au venit cu scuze ca a fost din partea lor o eroare … multumesc mult pentru raspunsuri si ptr ajutor
No avatar
Intheshadow

Cu drag,nu ai pt ce
Scrie răspuns