Ce trebuie sa stii cand inchei colaborarea cu un studio

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Majoritatea modelelor cand se hotarasc sa renunte la videochat, nu procedeaza corect si pur si simplu uita ca trebuie sa mai vina la servici.
Asadar trebuie sa stiti ca :

• anunti in scris managerul de studio ca incetezi colaborarea cu ei

• ceri inchiderea conturilor si confirmarea de la site-uri ca au fost inchise

• iti faci lichidare, adica iti primesti plata pana la ata cand vei mai lucra, achiti accesoriile cumparate de la studio,si daca e cazul achiti si amenzile date de site-uri.

Alessia

Sper sa nu fie probleme daca nu voi mai dori candva sa lucrez. Pana acum, la studioul la care lucrez eu, nu am auzit sa fie probleme daca vrei sa incetezi colaborarea. Chiar ma voi interesa, poate aflu daca a fost vreodata vorba de lucruri murdare cum ar fi santaj sau mai stiu eu ce. Multumim pentru subiect Jasmine si pentru completare Styl!
No avatar
Antonia

Acestea sunt 3 reguli de baza, dar fiecare studio are particuaritatile lui. Depinde ce contracte ai semnat la inceputul activitatii. Trebuie sa tii cont de ce ai semnat si sa respecti clauzele contractuale deoarece asa cum poti da tu in judecata studio-ul daca nu ti se accepta demisia si ei pot face acelasi lucru daca tu nu respecti ce ai semnat.
De exemplu, la studio-ul unde lucrez eu, la contractele incheiate pe o anumita perioada de timp, primesti bonusuri de diferite valori. Daca nu ai ajuns la finalul contractului si vrei sa pleci, trebuie sa restitui suma aferenta bonusului.
Sunt sigura ca fiecare studio in parte are particularitati de genul acesta, deoarece fiecare isi creeaza propriul regulament.
Jasmine

Antonia;1490 wrote: Acestea sunt 3 reguli de baza, dar fiecare studio are particuaritatile lui. Depinde ce contracte ai semnat la inceputul activitatii. Trebuie sa tii cont de ce ai semnat si sa respecti clauzele contractuale deoarece asa cum poti da tu in judecata studio-ul daca nu ti se accepta demisia si ei pot face acelasi lucru daca tu nu respecti ce ai semnat.
De exemplu, la studio-ul unde lucrez eu, la contractele incheiate pe o anumita perioada de timp, primesti bonusuri de diferite valori. Daca nu ai ajuns la finalul contractului si vrei sa pleci, trebuie sa restitui suma aferenta bonusului.
Sunt sigura ca fiecare studio in parte are particularitati de genul acesta, deoarece fiecare isi creeaza propriul regulament.

Asa e Antonia, fiecare studio are anumite tipuri de contracte de aceea nici nu am intrat in detalii, lichidarea si demisia ar trebui sa includa cele mai multe aspecte ,clauzele de confidentialitate si loialitate sunt particularitati ale fiecarei societati.

De exemplu unele studiouri cer restituirea integrala a bonusului daca nu ti-ai incheiat perioada de contract dar altele ver restituirea partiala calculata la cata perioada ai mai fi avut de lucrat.
No avatar
anastasia

Tocmai de asta trebuie sa citesti cu mare atentie contractul inainte de a-l semna, pentru a sti absolut tot ceea ce semnezi. Ia-ti timp suficient si citeste contractul in intregime. In ceea ce ma priveste, in momentul in care am semnat contractul, am spus persoanei cu care am sustinut interviul ca vrea sa il citesc inainte de a-l semna, asa ca mi-a lasat suficient timp pentru a face lucrul asta in liniste si fara a ma grabi. Sunt diferite clauze prevazute in contract, depinde in mare parte de studio.
Leticia

Eu am ales un contract pe un an si bonus cash si servicii si sunt foarte multumita.Cand termin contractul asta imi fac inca unul pe 3 ani si sigur imi schimb masina.:)
Money Makes the World Go Round
Rebeca

Eu am semnat contract pe 3 ani, sunt foarte multumita ca beneficiez si de servicii pe langa banii cash. Aceste servicii oferite de studio ma ajuta mult la cresterea profitului.;)
No avatar
Camelia

cu studioul cu care colaborez eu de acasa m-am inteles inca de la inceput: am vorbit cu fata care se ocupa de persoanele care colaboreaza de acasa, mi-a prezentat regulile, am semnat contractul. situatia mi-a fost prezentata precis, am inteles despre ce este vorba si nu au fost neclaritati.
Carina

Nu ma gandesc deocamdata sa plec din studio,a inceput sa imi placa foarte mult aici,ma simt ca intr-o mare familie,chiar daca pare ca exagerez.Oricum e bine-venit postul,nu se stie niciodata...>:)
Scrie răspuns