experienta mea cu paxum recente
Inca nu am aplicat pt acel app, dar am o curiozitate: daca telef e furat/pierdut /disparut ,cum se mai poate loga in cont"? Ticketul pt suport e in interiorul contului. Oare este cineva care a descarcat app-ul dar s-a logat pe desk?Ma intereseaza daca o sa fie posibil.
-
AlexxaSymbol
Buna fetelor! Intrebare, in legatura cu noul mastercard in ron, se merita trecerea de la unionpay? Daca il comand si fac conversia direct in ron mai sunt alte taxe de platit la retragere sau scoti exact cat ai pe card? Am vazut ceva cu 2% si 3% dar nu imi este clar. Si la cel de la unionpay are fees 3% de asta intreb daca se merita trecerea. Iar cel de la union ramane activ sau se dezactiveaza automat cand se activeaza cel nou? Daca se poate sa ne lamureasca cineva ar fi minunat!! :*
-
AlexxaSymbol
Adica daca scoti ron ar trebui sa fie prima varianta 2$+1%? La ce se refera al doilea FX?
-
Intheshadow
Sfatul meu este sa ramai cu Union,comisionul este mult mai mic fata de cardul Mastercard in ron
-
AlexxaSymbol
Asta ma si interesa daca merita sa fac trecerea de la unionpay la mastercard ron. La union pentru 10000 cash am observat un comision de aprox 400 lei, cu tot cu acel 3% fees pentru retragere cash. Dar din ce spui opreste destul de mult comision si pentru mastecard. Daca este cineva care a facut comparatia pentru o anumita suma de bani retrasa cash cu unionpay vs mastercard daca ne poate spune sa comparam cum e mai bine daca mai salvam cateva sutici pe luna se aduna intr-un an sa i tinem in portofel nu da ti pe comisioane ar fi ideal
))