Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
JasminJo

Veniturile care depășesc pragul de 2000$ anual sunt raportate la anaf! Asta mi a spus suportul de la streamate
No avatar
hotygirl

Și dacă facem sub 20.-25.000 tb să declarăm veniturile???
No avatar
Cata

Buna seara. Citesc si eu restul comentariilor. Nu am Streamate, dar am intrebat si alte 3 persoane care au acest site si au spus ca nu stiu despre ce este vorba. Nu au primit nimic pe mail, cica... Cand primesti mail trebuie sa vina de la suport, cu adresa lor de mail in original. Eu in pozele trimise de voi de la Streamate, nu vad adresa de mail de la site. Pare un mesaj scris intr-un text document.... Iar in ceea ce se intampla pe alte site uri, aveti vesti de la ei? Eu una, nu am vesti. Iar legea aia cu DAC7... Vizeaza acele site uri de vanzari imobiliare, locuri de parcare etc... Nu inteleg ce treaba are Streamate cu legea aia...
No avatar
Intheshadow

Mailul a fost trimis in contul de streamate al modelului nu pe emailul personal
No avatar
Cata

Da, se trimite mail fix acolo unde ai inregistrat contul de model. La asta te referi, si asta am vrut si eu sa spun. Adresa de mail pt autentificare. Deci, ai primit mail de la ei?
No avatar
Cata

am inteles, e primit pe contul de model.
dar cum se face ca nu toata lumea stie?
No avatar
Cata

Streamate este un site destul de pretentios, iti da comision mic. Nu am mai stat pe el de ani buni, celelalte site uri nu au dat vesti de genul asta, vad ca de vreo 2 saptamani stiti de treaba asta. Cine stie ce i-a apucat.... Legea cu DAC7 vizeaza site-uri de anunturi cu imobiliare, terenuri, inchirieri, etc... Am citit legea si nu vad ce treaba are...
No avatar
JasminJo

Nu doar streamate toate site urile o sa trimita și pe lângă site uri și paypal și paxum...pai dacă ai citit legea și nu vezi ce treaba are tu poți sta linistita din 2024! Spor
No avatar
Cata

paypal trimite din 2018 pt ca asa-i legea cu UE... Paxum nu are treaba fiind din afara UE...si oricum, in legea asta cu dac7 spune ca platforma ia o amenda de 20-25.000 euro...cam asa ceva. Poate ca unele site uri prefera amenda decat sa isi bata capul si sa isi distruga propriul business. Eu de maine dau mail pe la restul siteurilor si ii intreb daca vor da informatii cu privire la platile noastre. Este cel mai bine. Restul site urilor nu mi-au dat mail/mesaj. Ei sunt singura sursa de incredere. Multumesc pt raspuns. O seara buna.
No avatar
Cristina22

Cata;n58198 wrote: paypal trimite din 2018 pt ca asa-i legea cu UE... Paxum nu are treaba fiind din afara UE...si oricum, in legea asta cu dac7 spune ca platforma ia o amenda de 20-25.000 euro...cam asa ceva. Poate ca unele site uri prefera amenda decat sa isi bata capul si sa isi distruga propriul business. Eu de maine dau mail pe la restul siteurilor si ii intreb daca vor da informatii cu privire la platile noastre. Este cel mai bine. Restul site urilor nu mi-au dat mail/mesaj. Ei sunt singura sursa de incredere. Multumesc pt raspuns. O seara buna.

Daca iti raspund, spune-ne si noua ce au raspuns. Si care site-uri , chiar sunt curioasa daca va susține vreunul ca nu trimite
Scrie răspuns