Sfatul meu e sa vorbiti cu avocati/contabili, nu sa cititi stiri de pe net. Stirea de mai sus face referire la unele studiouri care lucrau cu drepturi de autor, nu ca nu plateau nimic ca nu exista cod caen. Orice venit trebuie declarat. In cazul de mai sus, erau declarate ca venituri din drept de autor.
Daca vreti sa riscati, e alegerea voastra. Se pot gasi modalitati prin care sa platiti 10-15% taxe si sa dormiti linistite. Va dati zmei acum, dar cand o sa fiti chemati la ANAF si riscati sa ramaneti fara nimic, nici casa, nici masina, niciun leu in banca, o sa va fi dorit sa fi intrat in legalitate. Poate chiar si cu 1-2 ani cu executare daca ati mai avut probleme cu ulegea. Voi nu sunteti politicieni sau oameni cu relatii, sa fentati legea. Judecatorii in Romania par incompententi, dar asta e cand au de-a face cu ai lor, cand e sa dea in noi sunt exact opusul, adica fac chiar abuzuri indreptate spre noi. De asemenea, mafiotii, interlopii si ce exemple ati mai dat nu primesc bani de la site-uri internationale care sunt obligate sa declare ce bani trimit cui.
Nu cred ca e nimeni care declara ca vrea sa fie el corect, ci ca vrem sa ramanem cu ceva dupa atatia ani de munca.
Nu spun chestiile astea pentru a va determina sa mergeti la un studio. Se gasesc contabili/avocati care sa va indrume la un search pe google. ( va sfatuiesc totusi sa evitati excela si bogdan dumitrescu). Nu oferiti nimanui procent, ci sume fixe care sa fie corespunzatoare muncii unui contabile. Taxele in Romania sunt acceptabile.
Help! Declaratie venituri 2023
N-au pe naiba ce sa iti faca. De stat nu te apara nimeni. Cand iti pun sechestru pe casa sa le spui ca nu au ce sa iti faca, ca nu exista cod caen.
Poti sa folosesti multet coduri caen. CAEN -9329 Alte activitati recreative si distractive, 6312 – Activități ale portalurilor web. Sunt multe care pot fi puse.
Ca idee, am lucrat cu firma de avocatura din articolul pe care l-ai postat, Zamfirescu Racoți Vasile & Partners. Da-le un telefon, roga-i sa te puna in legatura cu un avocat care se pricepe pe partea asta si intreaba-l daca e ok sa nu platesti nimic la stat.
Poti sa folosesti multet coduri caen. CAEN -9329 Alte activitati recreative si distractive, 6312 – Activități ale portalurilor web. Sunt multe care pot fi puse.
Ca idee, am lucrat cu firma de avocatura din articolul pe care l-ai postat, Zamfirescu Racoți Vasile & Partners. Da-le un telefon, roga-i sa te puna in legatura cu un avocat care se pricepe pe partea asta si intreaba-l daca e ok sa nu platesti nimic la stat.
Da asa este, nu ma obliga nimeni si este alegerea mea ce fac de acum inainte. Eram doar curioasa despre parerea voastra. Cand am luat acea decizie nu aveam absolut deloc experienta si credeam ca asa se procedeaza corect, dar in ultimul timp am inceput sa vad altfel lucrurile. Multumesc pentru răspunsuri!
Eu nu înțeleg de ce vorbiți sa vă aflați în treabă. Cunoașteți situația din acest articol? Daca nu,va pot spune eu despre ce este vorba. Unul dintre cei mai mari jucători din industrie ,Marcus pentru cunoscători de pe vremea AVC ului a comis o oarecare infracțiune. El declara in 2014 venituri ,plătea taxe. El a fost adus în fața instanței din cauza faptului că avea pe firma de "închiriere spațiu " angajați admini. Acesta este cauza principala . Nu este nimic adevărat din ceea ce scriu incapabilii ăștia de prin presă. Iar voi,cei care fugiți de plata taxelor ,ganditi-va bine ,nu bine. Nu este in regula sa faceți asta ... Colaborați cu oameni care știu despre ce este vorba,va pot îndruma. Nu mai stați ascunși în cochiliile voastre ,crezând că nimeni nu o sa afle vreodată . In fine ... fiecare este liber să facă ce dorește cu viața lui . Seara buna!
- Sara.delicious
Nu exista , daca depui decalaratia de venit pana pe data de 25.052024 cei de la ANAF
te vor pune sa platesti pe toti ani, daca nu ai platit. Bafta
te vor pune sa platesti pe toti ani, daca nu ai platit. Bafta