experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Malena

Mi-am tot trimis bani de pe Paxum in ING, Telekom Bank (acum Alior). Ambele au decis sa-mi inchida conturile. Cand vad ca vin din Paxum sar in sus, cer dovezi provenienta fonduri...ce mai, nu le place ca vin din videochat.

Cum e cu Libra Bank ? daca le zic din start ca fac videochat pe cont propriu, imi deschid cont ?
No avatar
Intheshadow

Dar dc nu scoti de pe cardul Union sau dc nu ti ai comandat cardul Mastercard de la Paxum?cn Dumnezeu te pune sa transferi pe bancile astea?
No avatar
Sophie011188

Cei de la ING sunt cunoscuti de ani de zile ca nu accepta clienti cu banii proveniti din videochat. Chiar si banii din alte surse sunt suspiciosi si cer dovezi de provenienta...
No avatar
Aster

Deocamdată nu sunt probleme cu Raiffeisen, se pot trimite bani fără întrebări. Dar nu știu de ce te complici, asa am făcut și eu în trecut. Mi-am facut carduri la ei Union și Mastercard si scot banii de unde vreau.
No avatar
Greta

Buna! La logare in cont imi apare,inainte de a se afisa contul, mesajul "we are moving to new authenthification method" -descarca app -30 zile ramase. La ce se refera? O sa existe doar metoda app? sau ramane si varianta desk? Nu am fol app pana acum ca ma irita ecranul mic si mutatul din dr in stg daca e pag mare.
No avatar
Greta

Rezolvat;primit raspuns de la suport; desi nu prea cred ce au zis, asta este.Si totusi, cum se face acea autentificare pe mobil,daca este cineva care a facut?E cu date biometrice de fiecare data sau doar cu sms?
No avatar
Annna19

si eu am primit, am downlodad aplicatia, pe moment nu mi-a mers sa ma loghez, asta a fost ieri, am incercat azi iar, inainte de logare au cerut poze cu ID si selfie ca sa imi verifice identitatea si acum e totul in regula ...
No avatar
Greta

[USER=2126]Anna[/USER], mersi. E jale daca trebe de fiecare data selfie si id-ul pt o simpla logare. Pe fb deja se plang ca app-ul nu functioneaza (acum 2 ore). si sunt indrumati catre suport..
Alexabubu

Eu chiar nu inteleg ce i a apucat pe astia iar. Cu ce ii deranja daca se loga lumea din browser direct. Old is gold..se apuca sa faca toate tampeniile.
No avatar
alisa28

La mine merge in continuare sa ma loghez cu face id sau codul setat. Singura diferenta e ca nu imi mai cer coduriile cand fac transfer pe cardul union.
Scrie răspuns