Help! Declaratie venituri 2023
-
Cristina22
Si care ar fi alternativa? Cine are cunoștințe, lamuriti-ma si pe mine. Ca eu una nu știu in ce direcție sa o apuc . M-am gandit sa merg pe drumul srl sau pfa de la 1 ian , dar cu anul asta nu vad cum sa o dreg...
Aceași problema o am și ei!
Nu știu încotro sa mă îndrept.Pana și asta cu PFA ul, de unde scoți sediu, de unde scoți diploma?
Cu toate că sunt așa zise site uri "contabili digitali" gen cei de la Solo ce te ajuta pentru înființarea unui PFA, însă nu știu sigur daca și în domeniul videochat ului.
Și cred că se poate plati si retroactiv ( doar cred, nu sunt singura).
ideea e sa nu ne lăsăm pe o ureche și macar pe PFA/srl sa se meargă, dar până atunci eu nu știu la ce contabil sau forma sa merg sa mă ajute sa rezolv asta.
Nu știu încotro sa mă îndrept.Pana și asta cu PFA ul, de unde scoți sediu, de unde scoți diploma?
Cu toate că sunt așa zise site uri "contabili digitali" gen cei de la Solo ce te ajuta pentru înființarea unui PFA, însă nu știu sigur daca și în domeniul videochat ului.
Și cred că se poate plati si retroactiv ( doar cred, nu sunt singura).
ideea e sa nu ne lăsăm pe o ureche și macar pe PFA/srl sa se meargă, dar până atunci eu nu știu la ce contabil sau forma sa merg sa mă ajute sa rezolv asta.
-
Cristina22
Retroactiv nu cred ca merge... Doar poate anul in curs cu formularul 212 pana pe 25 mai 2024 . Doar cred nu sunt sigura . Sediu social costa undeva la 500 de lei pe an.. problema apare cu diploma... Iar la srl nu ai acces la bani ca acum...
- Maria Best
Pe telegram avem grupul SecreteleMariei, topic Anaf- Legalitate. Aveti inclusiv datele unor contabili buni, care cunosc foarte bine domeniul.
Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html
hotygirl;n58139 wrote: Sunt curioasa și eu ce se va întâmpla...și dacă tb toți să plătim..indiferent de ce sume facem..daca voi fi forțată să plătesc, îmi schimb jobul!..
Atat timp cat site urile trimit raportul către Anaf cu siguranță o sa ceara explicații...o sa te pună sa plătești 10% din cât ai făcut pe an plus penalitati + CASS..
Atat timp cat site urile trimit raportul către Anaf cu siguranță o sa ceara explicații...o sa te pună sa plătești 10% din cât ai făcut pe an plus penalitati + CASS..
Site urile deja au înștiințat modelele ca sunt obligate sa trimita raportul la anaf dacă nu ma crezi intreaba Streamate la suport ps : nu sunt nici un studio.. tu nu accepți realitatea [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":58184}[/ATTACH]
Attached files
Attached files
-
Intheshadow
Se va declara la anaf o anumita suma scrie clar acolo…modele care depasesc o anumita suma…