Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
alisa28

Pai si pe site uri cand o sa ceara tax number ce facem? Ce trecem acolo? Daca nu scriem tax number nu ne mai vireaza banii???
Amysweet

alisa28;n57968 wrote: Pai si pe site uri cand o sa ceara tax number ce facem? Ce trecem acolo? Daca nu scriem tax number nu ne mai vireaza banii???

Bagi cnp tau
Sara.delicious

Pentru persoana fizica = te duci la anaf depui declaratia , te pune sa platesti pe ultimul an sau ani si dupa contribui cu 35-70% dupa noua lege e simplu.
No avatar
Intheshadow

Mai bn du te si dormi e mult mai simplu,contribuie tu la stat dupa ce ti largesti gaurile ani intregi sa faca anafu pula mare..good luck
No avatar
Intheshadow

Trimite i si pe romi,dealers,mafioti,interlopi,etc sa si declare veniturile,daca te ai trezit cu o inteligenta asa mare in dim asta…tineti va sfaturile pt voi,nu este trb ta cine si ce face
Amysweet

Sa intri in legalitate! Clar asta zice , daca vrei sa devi legal daca nu fiecare face ce il taie capu:))
Amysweet

Figuri;n57965 wrote: Nu ma obliga nimeni nimic...activitatea se petrece la mine in casa.asa ca nu trebuie sa intereseze pe nimeni.Eu aduc bani in romania.Sa se multumeasca cu asta...
Este adevarat, dar bani trec prin bancile romanesti iar de la anu site-urile vor declara ce sume faci la anaf!
No avatar
Figuri

Nu cred ca se va intampla asta.
No avatar
Figuri

Atat de simplu.vrei sa spui ca tu dau 35-70% statului?Daca e asa,inseamna ca nu ai ce face cu banii.Dar...nu cred ca face cineva acest lucru.
No avatar
Figuri

Si banii doar ii scoti din bancile romanesti.Nu trece nimic prin bancile romanesti.Bine,doar desteptele care transfera de pe contul paxum in conturile romanesti.
Iti dau un exemplu:eu daca lucrez in austria,salariul il am in austria,pe card de austria si vin in romania si scot bani de la un bancomat romanesc,asta inseamna ca banii trec prin banca romaneasca si ca trebuie sa platesc impozit?
E logic ce spun?
Scrie răspuns