Mainile sunt cartea de vizita a fiecareia dintre noi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Mainile sunt cartea de vizita a fiecareia dintre noi, fapt pentru care trebuie sa arate impecabil! Femeile dau o importanta deosebita ingrijirii tenului si a parului, stilului vestimentar, bijuteriilor si machiajului zilnic. La fel ar trebui sa procedeze si cu mainile care ne definesc personalitatea.
Ideea de manichiura a aparut de peste 5000 de ani. Femeile din India foloseau henna pentru manichiura, Nefertiti si Cleopatra foloseau prafuri de argint si aur pentru a sublinia latura nobila. Mai apoi, s-a descoperit celebrul lac rosu care este la moda si in zilele noastre. In secolulu 19 au aparut ojele colorate pe piata, iar in anii 70, manichiura French.
Fie ca trimiti un pupic la camera, te mangai, iti treci mana prin par sau pur si simplu tastezi, manichiura va transmite despre tine multe lucruri nespuse: esti o femeie conservatoare, una inovativa sau poate una rebela; esti atenta la detalii si preocupata de propria sanatate.
• Femeile clasice, conservatoare, adora manichiura French.
Cele care vor sa fie tot timpul aranjate, dar fara a epata, sunt indragostite de acest tip de manichiura. Manichiura French este asociata cu stilul office, insa poate fi purtata si la tinute elegante.

• Femeile inovative vor sparge monotonia unei tinute monocromatice, de exemplu, prin aplicarea unei bijuterii special create pentru unghii. Tehnica cea mai simpla consta in aplicarea unor strasuri de diferite marimi, culori, forme pe unghia deja colorata.

• Femeia rebela va cauta si la capitolul manichiura extrema, neobisnuitul.
De aceea, as putea spune ca tatuajele si piercingurile sunt pentru rebele. Acestea isi vor alege cele mai neobisnuite locuri pentru a-si etala bijuteria preferata. . Curajoasele aplica piercingul pe unghia adevarata, celelalte pe unghia falsa, obtinand aproape acelasi rezultat.

Presate de timp, sau lipsite de rabdare, femeile vor apela la aplicarea unghiilor false.
Pentru a avea unghii de vis exista numeroase tehnici, insa nu trebuie sa lasam pe ultimul loc starea lor de sanatate.
Aspectul mainilor ne dezvaluie parerea despre propria persoana si statutul social.
88% dintre barbati prefera femeile cu unghii rosii!
No avatar
anastasia

Eu mai mereu optez pentru rosu, sau nuante de rosu in diferite combinatii. Am impresia ca ma fac sa fiu mai increzatoare si in plus, e o culoare care nu se va demoda niciodata.
No avatar
Camelia

la mine depinde tare mult de stare. daca am chef mi le fac rosii si ascutite. daca sunt mai potolita in perioada aia, optez pentru un roz deschis, forma rotunda, ca pentru fetite nevinovate. sunt si momente cand adopt versiunea hard :)) si aleg culori - nuante inchise.
Rebeca

Eu sunt adepta unghiilor cat mai simple: nu prea mari, dar totusi rosii, fara prea multe zorzonele :). Am observat ca multi membrii cer sa vada unghiile, intr-adevar este foarte important sa fie ingrijite si sa alegem o culoare cat mai incitanta, insa pararea mea este ca nu mi se potrivesc culorile neon de exemplu. Rosu este perfect, uneori mai merg pe varianta culorii nude sau french simplu ;;)
Carina

Mie imi place sa imi fac manichiura frantuzeasca,cea clasica.Am grija de pielea mea,folosesc mereu crema de maini.Membrilor mei le place sa fiu mereu aranjata si atenta cu aspectul meu fizic.:)
Alessia

Culoarea rosie este una dintre preferatele mele, transmite pasiune, independenta si forta dar uneori aleg si culori mai "linistite" deoarece se potrivesc oricarei tinute. In general imi plac combinatiile de culori si elementele florale, iar membrii sunt de fiecare data incantati de alegerile pe care le fac, unii imi ofera tips-uri doar pentru ca le place manichiura. :>
No avatar
Miriam

Unghiile mele atat cele de la maini cat si cele de la picioare vor fi mereu alta culoare, culori cat mai vii, cat mai vesele. Optez pentru oja clasica data pe toata unghia fara pietricele, floricele etc deoarece imi place sa imi schimb culoarea unghiilor zilnic, sau cel mult la 2 zile. Nici manichiura french nu se afla in topul preferintelor mele deoarece nu sunt functionar la banca >:)
Jasmine

Desi noua femeilor ne place enorm sa incercam cele mai in voga manichiuri,coafuri sau culori barbatii sustin ca lookul natural e cel preferat de ei, desigur cu exceptii :) .Voi ce credeti?
No avatar
TeatruStudio

Asa este: Mainile sunt cartea de vizita a fiecareia dintre noi; Dar asta pentru ca sunt vizibile, important este per ansamblu cum arata o persoana in special femeile, trebuie mai mult de atat ca sa ai o "carte de vizita" buna...
No avatar
anastasia

Jasmine;1496 wrote: Desi noua femeilor ne place enorm sa incercam cele mai in voga manichiuri,coafuri sau culori barbatii sustin ca lookul natural e cel preferat de ei, desigur cu exceptii :) .Voi ce credeti?

Nu sunt de acord in totalitate cu ceea ce spui, pentru ca nu toti membrii prefera acelasi lucru. Au preferinte diferite, tocmai de asta si tu ca model trebuie sa fii uneori asa cum vor ei sau cum isi doresc, sa le indeplinesti unele fantezii sau dorinte ascunse, sa vada in tine un fel de refugiu, o persoana la care sa revina ori de cate ori simte nevoia sa fie el insusi.
Scrie răspuns