Idei pentru studio la inceput de drum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Filip

Buna, vreau sa-mi deschid un studio de videochat. Am inchiriat o casa si sunt la stadiul de amenajare. Ma puteti ajuta va rog?
Leticia

Daca stii cu ce site-uri o sa lucrezi e bine sa afli ce preferinte au ....Jasminul vrea un decor de dormitor cu pat de mijloc,oglinda cu rama frumoasa, etc.
Money Makes the World Go Round
No avatar
anastasia

Buna, Filip. Sa te ajutam cum idei, cu sfaturi? Idei in sensul de amenajare, decor, design sau ce anume? Depinde pe ce anume vrei sa te axezi: stilul mai senzual,glamour, erotic..In functie de ideile tale, am puteam veni cu completari sau te-am putea ajuta.
Rebeca

Buna Filip, eu as face camerele putin mai variate. De exemplu as merge pe o camera gen dormitor cu pat alb din lemn masiv, tapet cu flori colorate, una bucatarie cu insulita, baie cu o cada vintage si mozaic, etc. ;)
Clara

Filip;1452 wrote: Buna, vreau sa-mi deschid un studio de videochat. Am inchiriat o casa si sunt la stadiul de amenajare. Ma puteti ajuta va rog?

Buna Filip, te axezi pe videochat pentru fete, baieti sau cupluri? Ca sa ne putem da seama ce ar fi necesar din punct de vedere estetic si ergonomic.
No avatar
Camelia

eu as face ceva diversificat, adica pentru unele camere as alege un stil mai simplu, pentru altele ceva mai sofisticat, in concordanta cu stilurile pentru care optezi tu inca de la inceput.
Carina

Trebuie neaparat ca decorul sa fie spetaculos,interesant,sa creeze o anumita stare de spirit.Fiecare camera personalizata,cu o tematica diferita produce diversitate.Trebuie sa ai grija totusi, modelul este personajul principal ce trebuie pus in valoare,inainte de toate ,atentia sa cada asupra lui.
Scrie răspuns