Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Angie123

Burger ,ai primit și tu același mesaj că mine de la OAFS ?Să aștepți până pe 18 ? Ăștia la Epayservice nu mai răspund sub nici o formă la tichete,nici nu le mai citesc..Au dispărut complet.
No avatar
burger

Bună! Da și eu am primit același mesaj de la Oafs,sa aștept pana pe data de 18.
No avatar
AlexaAmira

Jesuis;n56966 wrote:

Hello! Multumim pentru informatii :) Ne poti spune si cum ai facut aceasta plangere formala catre Epay? Printr-un ticket? Si cum ai formulat-o? Multumesc

Buna! Scuze ca nu am mai fost prin zona dar am avut ceva probleme personale de rezolvat si am uitat sa mai intru. Mie nu mi-au zis sa fac plangere formala. Voi ati mai rezolvat ceva?
No avatar
AlexaAmira

Angie123;n56981 wrote: Bună burger,da eu am trimis de mult plângerea dar m-au contactat ei spunandu-mi sa fac o plângere formală către Epayservice și să le spun că dacă nu îmi dau răspuns pozitiv in 72 de ore voi merge mai departe cu plângerea către OAFS și m-au rugat sa atașez și poza de pe buletin..acum am primit răspunsul acesta din atașament ,deci aștept să plătesc ..nu știu cum se procedează.

Buna! Te anunta cei de la OAFS cand trebuie sa plătești. Plata se face abia dupa ce este revizuita si acceptata plangerea. Abia dupa ce te anunta ei, iti apar optiunile de plata.
Mie mi-au si restituit zilele astea cei 25 de euro pentru ca s-a rezolvat prin mediere si nu a mai ajuns cazul la arbitrer. Mi-a zis mediatorul sa confirm ca am recuperat banii si m-a intrebat daca vreau sa retrag plangerea. Am acceptat si zilele astea m-am trezit cu banii înapoi in cont
No avatar
burger

Bună Amira. La mine încă nu s a rezolvat nimic, acum aștept după OAFS , am primit același e-mail ca Angie,sa aștept pana pe data de 18. Poți sa ne spui dacă și la tine s a întâmplat la fel? Multumesc
No avatar
burger

Scuze,acum am văzut ca ai postat al doilea mesaj. Mulțumim de informații
No avatar
AlexaAmira

OAFS nu sunt apa de ploaie. Eu cu ajutorul lor mi-am recuperat banii. Si eu cand am amenintat ca fac plagere, cei de la ePayService mi-au zis ca nu e nici o problema, ca e dreptul meu. Pe moment am crezut ca nu se va rezolva nimic cu ei dar am zis sa incerc totuși. Si cei de la suport livejasmin mi-au zis ca daca am depus plangere sigur imi recuperez banii, ca toate modelele care au depus, si i-au recuperat. Acum sper totusi sa nu fie prea tarziu pentru voi. Oricum merita incercat inainte sa va bateti capul cu avocati.
No avatar
AlexaAmira

burger;n57025 wrote: Nu am reușit. Încă aștept după OAFS.
Fii optimista,probabil cei mai mulți de aici și au recuperat banii din moment ce nu se mai comentează asa mult pe aici.

Oricum e de asteptat. Ganditi-va ca ru am depus plangerea pe 19 aprilie si am recuperat banii abia acum 2 saptamani
No avatar
AlexaAmira

burger;n57050 wrote: Bună Amira. La mine încă nu s a rezolvat nimic, acum aștept după OAFS , am primit același e-mail ca Angie,sa aștept pana pe data de 18. Poți sa ne spui dacă și la tine s a întâmplat la fel? Multumesc

Mie nu mi-au zis sa astept dar oricum a durat mult. Diferenta la mine a fost ca nu mi-au dat timpi te așteptare ci doar m-au lasat ca astept
No avatar
AlexaAmira

AlexaAmira;n57052 wrote:

Buna! Mie nu mi s-a zis nimic de plangerea formala catre ePayService dar atasasem direct la plagerea OAFS toate conversatiile mele cu ei din tickets. Chiar nu stiu ce e cu plangerea formala catre ePayService. Probabil doar prin mail poate fi făcută...n-am idee. Eu doar aceste raspunsuri le-am primit pana sa ajung la mediere. Unul legat de semnarea plangerii si celalalt cu detaliile de plata. Restul discutiilor le-am purtat pe mail direct cu mediatorul. Sper sa reusiti totuși. Nu conteaza ca trebuie sa asteptati pana pe 18. Faceti demersurile oricum, ca alta soluție oricum nu este.
Scuze, am uitat ca dupa ce am platit plangerea, am mai primit si acel mail ca epay au 20 de zile sa raspunda la plangere si daca nu raspund se trecela invitatia de mediere. Dar e postat si acela pe undeva prin comentariile mele mai vechi
Scrie răspuns