experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia.Nad

Ce alte documente ți-au cerut?
No avatar
jony111

Dacă ai declarat un anumit venit lunar și l ai depășit iti trimite mail.pe cont și te întreabă sursa , apoi tu faci un print screan în contul.tau de performer cu.suma aceea apoi încă un print screan cu numele.si.prenumelw.tau din contul respectiv le trimiți răspuns tot acolo în emailul din contul.de paxum atasand print screanurile si asta tot dacă te întreabă de ce atâția bani le spui ca veniturile variază și nu le poti estima uneori sunt mari alteori sunt mai mici
No avatar
jony111

Diferența între card union pay și master card la sume extrase:
union pay la 4000 -918 $
Mastercard 4000 lei-923$ dacă alegeți fără conversie (recomandat a se face fără conversie)
diferența 5 dolari la doua retrageri va fi de 10 dolari adică 43-44 lei union pay are comision mai mic dar si limita de retragere zilnica de 8000 lei la mastercard este de 10000 lei zilnic insa poți face intr-o singura retragere suma de 8000 lei la brd
No avatar
Sophie011188

l.e. de camsoda este vorba intr-adevar. Ideea este ca imi apar tips-uri primite inclusiv saptamana asta, dar eu nu am mai intrat online de vreo luna... tare ciudata treaba

Salut!! Aveti idee cine sunt Secure Staffing LLC? am primit o plata pe paxum de la ei... pentru saptamana trecuta( plata a fost facuta marti, dar am primit plati de la toate site-urile atunci si efectiv acum am observat-o) l adetalii este trecut "payment for CS". in afara de bonga, chaturbate si mfc nu am mai lucrat pe alte siteuri... in trecut am incercat camsoda si stripchat, dar nu apare nici o plata pe nici un site. La o cautare pe google apare ceva agentie de recrutare din US... poate v-ati intalnit cu ei in timp si ma lamuriti si pe mine! Mersi! P.s. nu ma plang :)) sunt doar curioasa.
No avatar
Penguin

Buna! Imi expira cardul (first choice) in septembrie si am primit mail cum ca imi vor face altul. Intrebarea mea este daca mai este /a fost cineva in situatia asta, si in cat timp a primit cardul? Multumesc.
No avatar
Penguin

Buna! Imi expira cardul (first choice) in septembrie si am primit mail cum ca imi vor face altul. Intrebarea mea este daca mai este /a fost cineva in situatia asta, si in cat timp a primit cardul? Multumesc.
No avatar
Aster

Bună. Am primit cardul mastercard și nu reușesc sa îl activez. Introduc ultimele 4 cifre dar nu se activează. Ați pățit?
No avatar
jony111

Nu contacteaza live suportul
Deedeea

Da iti trebuie aproximativ 4 dolari in cont ptr activare
No avatar
Aster

Mulțumesc. Am rezolvat. Aveam bani în cont dar a fost o eroare in sistem. Foarte tare suport telefonic în romana, nu știam.
Scrie răspuns