Cont Epayservice blocat
-
AlexaAmira
Jesuis;n56701 wrote:
Buna! Ai primit vreun raspuns la plangere?
Buna! Inca nu am primit nimic. Le-am scris celor de la OAFS Malta ieri sa vad daca au primit vreo un raspuns de la ePayService dar inca nimic. Va anunt cand primesc raspuns.
Buna! Ai primit vreun raspuns la plangere?
Buna! Inca nu am primit nimic. Le-am scris celor de la OAFS Malta ieri sa vad daca au primit vreo un raspuns de la ePayService dar inca nimic. Va anunt cand primesc raspuns.
-
AlexaAmira
Din momentul in care am primit notificare de la OAFS si mi-au zis ca ePayService au 20 de zile calendaristice sa raspunda, calculasem ca termenul limita de taspuns ar fi 9 iulie. Acum nu stiu daca cei de la ePayService au primit plangerea tot atunci sau mai tarziu. De aceea i-am contactat pe cei de la OAFS ieri. Deci momentan nici eu nu stiu nimic
Buna. Voi puteti sa va logati in contul ePay?
Am incercat acum si nu pot, nu imi mai trimite sms-ul pe tel . Ieri mi-a expirat pasaportul, primisem mesaj de la ei in urma cu vreo luna ca daca nu incarc noul document imi blocheaza fondurile ...... le-am trimis un mesaj usturator la vremea aia la care mi- au raspuns cu acelasi mesaj ( repetand ca blocheaza ce de fapt e blocat de luni de zile) . Am imcarcat noul pasaport in urma cu aproape 2 saotamani, nici o miscare pana axi cand am primit email ca cica am un ticket in cont. Dau sa intru sa vad ce drac au de zis si surpriza ca nu mai pot intra. Am imcercat de cateva ori dar nu-mi mai trimite sms-ul de verificare.
Se pare ca mi-au blocat si accesul in cont chiar daca am imcarcat noul document cu 2 saptamani inainte sa expire
Am incercat acum si nu pot, nu imi mai trimite sms-ul pe tel . Ieri mi-a expirat pasaportul, primisem mesaj de la ei in urma cu vreo luna ca daca nu incarc noul document imi blocheaza fondurile ...... le-am trimis un mesaj usturator la vremea aia la care mi- au raspuns cu acelasi mesaj ( repetand ca blocheaza ce de fapt e blocat de luni de zile) . Am imcarcat noul pasaport in urma cu aproape 2 saotamani, nici o miscare pana axi cand am primit email ca cica am un ticket in cont. Dau sa intru sa vad ce drac au de zis si surpriza ca nu mai pot intra. Am imcercat de cateva ori dar nu-mi mai trimite sms-ul de verificare.
Se pare ca mi-au blocat si accesul in cont chiar daca am imcarcat noul document cu 2 saptamani inainte sa expire
-
AlexaAmira
Au schimbat metoda de logare acum ceva timp. Trebuie sa vorbesti la chat support. O sa iti explice acolo ce e de facut
Cu ce va ajuta sa intrati in cont si sa va uitati la “banii” pe care ii aveti acolo? Va bucura sa vedeti niste cifre , dar sa nu puteti face nimic?? Oameni buni, CE FACEM???
Stam si ne uitam si speram ca ne vor inapoia banii NOSTRII, intr-o zi …(peste cativa ani, timp in care au castigat dobanzi in locul nostru, si banii s-au devalorizat??) … sau ne strangem cu totii si platim un avocat sa se ocupe de aceasta problema??
A trecut deja prea mult timp, nu vedeti ca nu ne mai raspund nici macar la mesaje, chiar suntem carpele lor de sters pe jos?? Voi nu va dati seama in ce situatie ne-au pus???
Sunt banii nostrii, noi i-a muncit, nu suntem sclavii lor, sa isi ia odata draqu labele alea jegoase de rusi sau de ce natie or fii, de pe ei, ca pe mine una m-au adus la disperare, am crezut ca o sa se rezolve, ca va dura putin … mai este o saptamana si deja se fac 5 luni…Daca mergeti pe principiul ca speranta moare ultima, o sa asteptati mult si bine.
Stam si ne uitam si speram ca ne vor inapoia banii NOSTRII, intr-o zi …(peste cativa ani, timp in care au castigat dobanzi in locul nostru, si banii s-au devalorizat??) … sau ne strangem cu totii si platim un avocat sa se ocupe de aceasta problema??
A trecut deja prea mult timp, nu vedeti ca nu ne mai raspund nici macar la mesaje, chiar suntem carpele lor de sters pe jos?? Voi nu va dati seama in ce situatie ne-au pus???
Sunt banii nostrii, noi i-a muncit, nu suntem sclavii lor, sa isi ia odata draqu labele alea jegoase de rusi sau de ce natie or fii, de pe ei, ca pe mine una m-au adus la disperare, am crezut ca o sa se rezolve, ca va dura putin … mai este o saptamana si deja se fac 5 luni…Daca mergeti pe principiul ca speranta moare ultima, o sa asteptati mult si bine.
-
juliahayes
cu nimic nu ma ajuta ca pot intra doar in cont. si sincer nici sperante eu nu mai am .... ii consider deja pierduti. ce sa fac.... nu am o suma mare am doar 650 eu . intamplarea a facut cu o luna inainte sa blocheze conturile eu cand am vrut sa ma loghez sa scriu codul gresit din sms si mi au blocat accesul la epay de tot atunci. vaiiii intrasem intr o panica aveam o suma destul de mare in cont, pentru ca eu cheltuiam lunar mai putin decat imi intrau in epay si practic in epay imi strangeam banii. cand am vazut ca mi s a blocat contul doar ca am scris codul gresit m am panicat gravvvvvvvvvv . dupa ce am vbt la suport live mi au deblocat contul si mi am scos tot ce aveam si nici nu mai lasam niciun ban. apoi peste o luna s a intamplat situatia asta de rahat si doar cu 650 am ramas ca atat imi intrasera de la un site nu mai stiu care ca stau pe mai multe . pe la 12 -1 imi intrasera si la 4 am vazut mail ca e totul blocat. initial am crezut ca e o situatie de scurta durata. deja cand a trecut de o luna mi am luat gandul de la ei.