experienta mea cu paxum recente
-
Nu mai zic de vrajeala cu 7 zile, cand la daily scrie clar 1-2 zile, ii primesti maine marti, da in 1-2 zile. Cum o fi sa fii platit pe post de suport si sa dai copy paste in mailuri? O fi bine?
)))

-
Da era vb de daily scos duminica dimineata, care n-a ajuns duminica seara cum trebuia.
-
Si au intrat si banii intre timp... daily cerut duminica dimineata.
-
Sophie011188;n56490 wrote: Si au intrat si banii intre timp... daily cerut duminica dimineata.
deci e vrajeala ca nu fac plati azi ca e sarbatoare.
astia chiar isi bat joc.
eu ii am in trimitere dupa ce aseara mi au zis ca s-au intors din paxum si ca azi nu fac plati
deci e vrajeala ca nu fac plati azi ca e sarbatoare.
astia chiar isi bat joc.
eu ii am in trimitere dupa ce aseara mi au zis ca s-au intors din paxum si ca azi nu fac plati
Si eu am cerut o plata pe care ar fi trebuit sa o primesc azi dar nu s a intamplat. Este Juneteenth, sarbatoare federala la ei. Cat despre cei care nu au primit platile din ziua trecuta, nu inteleg cum nu vi s a mai intamplat asta, mie mi se intampla destul de des sa nu primesc platile din ziua respectiva. Ba chiar sa le primesc pe cele facute dupa, si pe cea precenta nu, desi primesc mail cu confirmare. Dintotdeauna a fost de la Chaturbate al carui support nu mi aduc aminte sa fi ajutat pe cineva vreodata. O sa se primeasca toate platile maine probabil, la mine in cazurile asemanatoare voua a durat pana la 4 zile.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele