experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia.Nad

Eu voiam sa îmi transfer acum ca să ii primesc mâine. De asta ma agit, ca vad ca sunt probleme:)) sa îmi scrii te rog dacă cumva ii primești.
No avatar
KrazyC

Nici la mine nu au intrat nici astazi…
No avatar
Nadia.Nad

A scris cineva la suport la cb? V-au răspuns?
No avatar
Aster

Cum am mai spus nu am primit daily cerut pe 15.06. Cb suport nu a răspuns deși le-am scris și ieri și azi. Am primit mail ca au fost trimiși. Cei de la paxum cer id-ul tranzacției dar nu-mi răspunde nimeni la cb.
No avatar
MissM

Hello,intra pe forum la ambercutie,si scrie-i lui punkerbarbie ,este admin la cb sau ceva de genul,ideea este ca ajuta multi oameni cand aia de la suport nu raspund ,nici mie nu mi au intrat dar nu am primit mail ca au fost trimisi ,desi ar fi trebuit,sper sa rezolvam cu totii
No avatar
MissM

Hello,aveti ceva noutati in privinta la daily de pe cb?
No avatar
Aster

Asta au raspuns:
Your payment is processing. Please remember although you may request a daily payment, know that processing for daily payouts maybe 1-3 days in length depending on when you request a payout. In addition, please allow 72 hours to receive the payment after being issued confirmation the payment has been released.
Deci după support poate dura și 6 zile sa între un daily payment.
Concluzia mea e ca nu au plătit. Oricum pana mâine nu se poate întâmpla nimic. O sa-i mai bombardez cu mailuri.
No avatar
Aster

Răspuns cb suport referitor la daily cerut pe 15.06:
Your payment is processing. Please remember although you may request a daily payment, know that processing for daily payouts maybe 1-3 days in length depending on when you request a payout. In addition, please allow 72 hours to receive the payment after being issued confirmation the payment has been released.
Ca deobicei vrăjeală. Probabil o sa plătească mâine. Nu știu. Vedem.
No avatar
wetladyjoy

E mai bine...mie mi au răspuns că în 7 zile
No avatar
Nadia.Nad

de ce in 7 zile? obisnuia sa intre a2a azi. ce ti-au spus exact?
Scrie răspuns