Revin cu update,am vorbit acum cu suportul Paxum,era un român ft drăguț...
MI a spus că tax identification id apare pur și simplu,nu trebuie sa introducem absolut nimic pentru că nu este nici o problema, practic este codul numeric personal,nu are nici o importanță dacă adăugăm sau nu pentru că nu ne afectează cu nimic contul.
Eu aleg sa vorbesc personal cu ei la telefon,au suport român disponibl 24h,nu va mai alarmați aiurea și va faceți griji,sunați și intreabati ce aveți nevoie direct la ei.
experienta mea cu paxum recente
Buna. A reusit sa testeze cineva noul card paxum in aplicatia curve? Din pacate nu se poate testa inainte de a comanda cardul fizic si as dori sa stiu daca functioneaza inainte sa-l comand .Mi se pare o alternativa buna pentru a nu abuza prea mult de Revolut,pentru platile online, schimb valutar bun etc...Voi ce parere aveti?
-
Claudia marcu
Mie tot în printed mi a stat până a venit,din momentul in care am aplicat în 15 l am primit,acum 2 zile mi a ajuns la ușă am semnat pentru confirmare.
A mai pățit cineva la daily payment de la chaturbate sa primească mesajul ca au fost trimiși de chaturbate dar nu sunt în contul paxum? Cum ați rezolvat.
Am facut ieri o cerere de plata. Am primit mesaj azi la 18 cum ca s-a platit de chaturbate dar banii nu sunt in paxum.
Am facut ieri o cerere de plata. Am primit mesaj azi la 18 cum ca s-a platit de chaturbate dar banii nu sunt in paxum.