Cine stie daca este obligatoriu tax identification number?
ce a facut? Sau ce este de facut multumesc
experienta mea cu paxum recente
buna ziua .
Las urmatoarele inforatii aici pt. nou card. paxum master card in cazul in care mai sunt persoane care nu cunosc aceste detalii :
Daily ATM withdrawal limit. 2500$
Monthly ATM withdrawal limit. 15000$
Annual ATM withdrawal limit 100000$
ATM FEE Withdrawal with FX. $2.00 + 3% FX
ATM FEE in Card Currency $2.00 + 1%
Monthly Maintenance Fee. 3,75 $
Las urmatoarele inforatii aici pt. nou card. paxum master card in cazul in care mai sunt persoane care nu cunosc aceste detalii :
Daily ATM withdrawal limit. 2500$
Monthly ATM withdrawal limit. 15000$
Annual ATM withdrawal limit 100000$
ATM FEE Withdrawal with FX. $2.00 + 3% FX
ATM FEE in Card Currency $2.00 + 1%
Monthly Maintenance Fee. 3,75 $
Se pare ca nu prea exista îngrijorare legat de acest tax identification number. Mie îmi cere sa-l introduc. Ma fac ca nu vad și retrag bani, încă mai merge. Ma voi îndrepta către alta opțiune de plata. Cam nasol am folosit doar paxum. Nu am varianta de back-up.
Conform Google, tax identification number pentru romani este cnp-ul. Apare de ceva timp opțiunea sa îl introducem dar eu nu am pus nimic încă și nu am avut probleme sa scot bani. Bănuiesc ca ar apărea mesaj de la paxum dacă ar fi obligatoriu. Dacă scrie cineva la suport sa întrebe ce ar trebui sa facem, sa posteze și aici.
Am intrebat eu suportul de paxum daca este obligatoriu sau nu sa completam tax identification number, iar raspunsul lor a fost:
"Hello! The Tax Identification Number is your TAX number or your Personal ID number. It is recommended to have all the fields within the account filled in. We remain at your disposal for any inquiries.*
Din asta eu inteleg ca merge sa ne bagam cnp-ul.
Apoi inca o chestie la care vreau sa raspund. Am activat cardul mastercard primit de la ei si NU se dezactiveaza cel de unionpay asa cum ziceau unii pe aici si duceau lumea in eroare. Merg amandoua, pot fi folosite amandoua.
"Hello! The Tax Identification Number is your TAX number or your Personal ID number. It is recommended to have all the fields within the account filled in. We remain at your disposal for any inquiries.*
Din asta eu inteleg ca merge sa ne bagam cnp-ul.
Apoi inca o chestie la care vreau sa raspund. Am activat cardul mastercard primit de la ei si NU se dezactiveaza cel de unionpay asa cum ziceau unii pe aici si duceau lumea in eroare. Merg amandoua, pot fi folosite amandoua.
Eu am indus lumea in eroare sau nu chiar, pentru ca in momentul in care eu am vrut sa aplic pentru un alt card asta imi aparea. Spunea ca in momentul in care activezi un alt card, se anuleaza cel precedent. Acum ca in 2 zile dupa asta a aparut optiunea pentru un card Mastercard si s a schimbat conducerea nu mai e problema mea. Eu am spus ce scria in momentul acela si asa m am si exprimat, nu stau sa rectific in functie de noutatile care apar pe parcurs
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Sophie011188
am folosit revolut atat top up, cat si prin external in ultimii ani buni si nu au cerut niciodata informatii despre sursa banilor.. scot bani cat si cand am nevoie, nu tin sume imense acolo. dar rulajul lunar/anual a fost semnificativ. poate am avut eu noroc ce sa zic.
-
Sophie011188
doar te anunta ca a scazut soldul. un soi de alerta si atat
-
Claudia marcu
Bună,în cât timp ați primit cardul noi de la paxum?
R Referitor la tax identification la fel îmi apare și mie de ceva timp, astăzi voi suna la paxum sa discut cu ei,in trecut când am discutat am luat legătura cu suportul care este roman și m a ajuta pe mine personal,revin cu update...
Îmi pare acest tad identification de luni de zile,daca trebuia adăugat obligatoriu sigur apărea cu roșu cum mi a apărut pentru adresă.
R Referitor la tax identification la fel îmi apare și mie de ceva timp, astăzi voi suna la paxum sa discut cu ei,in trecut când am discutat am luat legătura cu suportul care este roman și m a ajuta pe mine personal,revin cu update...
Îmi pare acest tad identification de luni de zile,daca trebuia adăugat obligatoriu sigur apărea cu roșu cum mi a apărut pentru adresă.