Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Rebeca

styl;939 wrote: Bun venit! va trebui pentru inceput primele 6-9 luni sa lucrezi la un studio, cauta un studio in orasul in care locuiesti sau solicita informatii despre studiouri mentionand localitatea ta.

Sunt din Iasi, si as vrea sa-mi recomanzi daca se poate un studio bun, care ofera in primul rand confidentialitate. Nu as vrea sa afle nimeni ca lucrez in acest domeniu. Multumesc! :)
No avatar
Emanuelle

Buna sunt Emanuelle, am 24 ani si sunt model independent de ceva vreme.:P
No avatar
justme

Desii deja am mai postat cate ceva, nu m-am prezentat pt voi! Scuze! Eu sunt justme... Model de..1 saptamana! :)) v-am citit cu interes, si sper sa ajung si eu la fel de perfectionista ca voi! ;-)
No avatar
anastasia

Hey...eu sunt Anastasia, am 24 de ani si sunt model de o buna bucata de vreme - lucrez din studio. Multa bafta si spor la banuuuuuti! :*
No avatar
ynna

Buna , eu sunt Ynna si lucrez de acasa . Nu sunt noua in domeniu , am inceput in urma cu vreo 12 ani si am avut o pauza mare insa am revenit la videochat . Mult succes tuturor!
No avatar
MarbleStudio

Buna,numele meu este Cristina, reprezint un studio legal de videochat din Brasov.Ne alaturam acestui forum din dorinta de a recruta modele, de a impartasi sfaturi dar si de a primi sfaturi de la alte studiouri mai mari. Va invitam pe site-ul nostru sa aruncati un ochi, si sa va dati o parere. Va multumesc
http://www.marblestudio.ro
No avatar
Mary000

Leticia;950 wrote: Buna BigRamon,sunt Leticia model de mai bine de 7 luni.incantata.sper ca aici putem sa schimbam experiente si sa invatam unul de la altul sau alta 😁 si sa facem baniiiiii!hihi doar asta vrem nu?

Buna Leticia, am vazut ca esti model de mai bine de 7 luni si cum eu sunt hotarata sa vad cam ce implica acest job, m'am gandit ca m-ai putea ajuta cu cateva informatii. Am incercat sa imi fac cont spre exemplu pe jasmin si pe cuvant de onoare ca "mi-am prins urechile". Ma poti ajuta, te rooog?
No avatar
Coquinou

Sa ma prezint

Buna ziua tuturor,

Ma noumesc Louise, locuiesc in Franta si sunt model din 2001.
Intre timp am facut ceva ani de pauza pentru a-mi creste copii. Am revenit in camming si lucrez pe cateva sit-uri de anul trecut.
Cunosc si celalte forumuri, dar m-am inscris aici deoarece am vazut ca discutiile raman la obiect, tonul este respectuos si fara derapaje.

Daca aveti intrebari despre Franta, sau nevoie de traduceri, puteti apela la mine.

Louise
Carina

Bine ai venit Louise,m-am inscris pe acest forum de cateva luni si pot spune ca am aceeasi parere ca si tine.Nu sunt in domeniu de mult timp dar am fost ajutata de cei de aici ori de cate ori am avut nevoie.Apreciez promptitudinea cu care mi-au raspuns Jasmin si ceilalti membri.
No avatar
anastasia

Coquinou;2215 wrote: Buna ziua tuturor,

Ma noumesc Louise, locuiesc in Franta si sunt model din 2001.
Intre timp am facut ceva ani de pauza pentru a-mi creste copii. Am revenit in camming si lucrez pe cateva sit-uri de anul trecut.
Cunosc si celalte forumuri, dar m-am inscris aici deoarece am vazut ca discutiile raman la obiect, tonul este respectuos si fara derapaje.

Daca aveti intrebari despre Franta, sau nevoie de traduceri, puteti apela la mine.

Louise

Buna, Louise si bine ai venit >:D<

Cum a fost revenirea in domeniu dupa o perioada de pauza?
Scrie răspuns