experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
wetladyjoy

a primit cineva noul card paxum?
No avatar
Nadia.Nad

Încă nu. Mie pe acel link de tracking îmi apare ca e la LANGLEY HWDC IPS.
No avatar
Nadia.Nad

Încă nu, mie pe acel link de tracking îmi apare ca e la LANGLEY HWDC IPS.
No avatar
Sophie011188

si la mine tot asa apare. a fost inregistrat pe aerport in Uk, probabil e pe drum/asteapta sa fie inregistrat de posta romana.
No avatar
matzarebela

da, l-am primit zilele trecute, si l-am activat astazi, mi-au luat la activare si 3.75$ pt mentenenta lunara.
No avatar
Nadia.Nad

Când ai activat cardul nou, cel unionpay S-a dezactivat sau îl mai poți folosi?
aaron

Salut.
A incercat cineva sa adauge noul card Mastercard Virtual in aplicatia Curve?
Daca merge, vom putea sa folosim cardul virtual la plati la POS pentru ca cardul Curve poate fi adaugat in GooglePay si ApplePay.

P.S. Ca sa nu existe confuzii, vorbesc despre aceasta aplicatie: https://www.curve.com/
P.S.2 Asi aprecia daca poate incerca cineva ce are noul card Mastercard. Nu costa nimic. Eu din pacate nu pot testa.
Vldmr

Buna. Intre timp au aparut aplicatii de timp FinTech ce au sediul in tari mai permisive din punct de vedere al finantelor. Usureaza mult aspectul retragerilor de bani

Cred ca ajuta pentru ca sunt gandite putin diferite fata de cele de pana acum. Si aici ma refer ca sunt gandite pentru activitati de tip “freelancing”, ramura care se pliaza si aici.
No avatar
Sophie011188

Eu am incercat sa il adaug in google pay si a fost refuzat pe motiv ca nu accepta cardul plati wireless.
Vldmr

Buna.

In cazul multor carduri, cand le primesti, platile wireless/online sunt dezactivate din motive de securitate.

incearca sa activezi/bifezi optiunile astea in aplicatie.
Scrie răspuns