experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Aster

Nu mai răspunde la mesaje i-am scris si eu de vreo 2 ori și nimic. Am rezolvat în cele din urma la suport
Ann

MissM;n55425 wrote: Buna,am incercat sa intru in contact cu Octav de la Paxum ,intampini probleme cu noul card,nu imi accepta factura ,am incercat pe toate partile.

I-am trimis mail pe adresa pe care o stiam ,in data de 5/10 ,nu mi a raspuns,de obicei era foarte promt,aveti idee daca si-a schimbat adresa de mail?

Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii ?

Multumesc anticipat

Ti am scris in DM
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Nadia.Nad

ce probleme ai cu factura? verifica ca datele ce le ai in cont sa fie EXACT la fel cu cele de pe factura.Daca nu sunt la fel atunci fa modificarile necesare in cont iar apoi trimite-le factura in format pdf, Daca in schimb o ai pe hartie, cand ii faci poza ai grija ca toate colturile sa fie vizibile.
Ann

Oficial mi am facut si eu prima data cumparaturi online cu cardul Paxum virtual. Imi vine sa dau o petrecere :)) A durat cativa ani dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
No avatar
Rimela

Ann;n55452 wrote: Oficial mi am facut si eu prima data cumparaturi online cu cardul Paxum virtual. Imi vine sa dau o petrecere :)) A durat cativa ani dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Super, s-a rezolvat vad. Pana la urma ce s-a intamplat cu facturile alea, ti le-au acceptat?
Tocmai am deschis si eu tichet si le- am trimis factura de la tel, dar dupa ce am vazut posturile tale......si oarca mai era o fata care zicea ca nu ii accepta factura........am emotii :)
Ann

Rimela;n55455 wrote:

Super, s-a rezolvat vad. Pana la urma ce s-a intamplat cu facturile alea, ti le-au acceptat?
Tocmai am deschis si eu tichet si le- am trimis factura de la tel, dar dupa ce am vazut posturile tale......si oarca mai era o fata care zicea ca nu ii accepta factura........am emotii :)
Daca sunt atatea persoane de pe tot forumul asta si doar noi 2 am intampinat dificultati tind sa cred ca au fost cazuri izolate. Teoretic ce m au sfatuit ei in caz de factura fizica, trebuie scanata si trimisa sau in caz de factura PDF trebuie descarcata si trimisa in formatul ei original fara alte modificari. Faptul ca la mine nu au tinut cont de asta, e alta poveste :)) Asta ar cam trebui facut, nu e cazul de ingrijorari :)
No avatar
Intheshadow

Deci a cam fost cum ti am spus eu sa faci sa scanezi si sa trimiti,dar na a trebuit sa ti spuna Octav asta,eu n am avut credibilitate..seara buna
Amysweet

Ann;n55456 wrote:
Daca sunt atatea persoane de pe tot forumul asta si doar noi 2 am intampinat dificultati tind sa cred ca au fost cazuri izolate. Teoretic ce m au sfatuit ei in caz de factura fizica, trebuie scanata si trimisa sau in caz de factura PDF trebuie descarcata si trimisa in formatul ei original fara alte modificari. Faptul ca la mine nu au tinut cont de asta, e alta poveste :)) Asta ar cam trebui facut, nu e cazul de ingrijorari :)

Dar asa imi aduc aminte ca mi sa intamplat de mult! Am printat pe foaie factura poza si am trimiso/ sau am bagat alt document in pdf sa il accepte ! Daca a refuzat odata asa se intampla pana nu le dai ce iti cere.
Amysweet

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-attachmentid":55468}[/ATTACH]

cititi pentru cine intereseaza!

Attached files
Amysweet

Au anuntat ca Octav s-a retras , va fi altcineva!
Scrie răspuns