experienta mea cu paxum recente
-
Sophie011188
incearca sa ii dai un mail lui Octav, poate rezolva. nu stiu ce si cum citesc ei acolo ca n-ar trebui sa ii intereseze decat data facturii adresa si numele..
Buna. Nu inteleg de ce ai ales sa faci cont de Business... Eu am contul ala personal. In caz ca nu reusesti, cauta anunturi pe olx la "videochat". Sunt persoane care aplica pt conturi, carduri etc. Costa bani cam 70-100lei, dar stiu ca te ajuta. Sper sa reusesti, la contul de business nu stiu cum te pot ajuta.
Nu inteleg de ce te bagi daca nu sti , pur si simplu vroiam sa intreb ceva
am conturi paxum persoana fizica dar mi am facut si bussines care e problema? Am pus o intrebare cine are daca ma poate ajuta! La ce mai este topic-forumul acesta , nu sa ne ajutam?
Vezi de problemele tale cu olx ul tau! Mersi
am conturi paxum persoana fizica dar mi am facut si bussines care e problema? Am pus o intrebare cine are daca ma poate ajuta! La ce mai este topic-forumul acesta , nu sa ne ajutam?
Vezi de problemele tale cu olx ul tau! Mersi
Cred ca nu se ocupa Octav de asta, culmea si eu sa cred ca un om important sa stea sa imi verifice mie un cont, dar eram disperata. Sincer, m au exasperat, nu inteleg ce s a intamplat, le am trimis zeci de facturi si pe numele meu, si pe al mamei, dovezi ale gradului de rudenie, si scanate, si poze, si in PDF, nu au vrut si pace. Am facut totul ca la carte, nu e ca si cum nu m as pricepe…pana in dimineata asta cand eu cred ca au cedat
)) si mi au aprobat verificarea. Nu cred ca ce le am trimis eu ultima data i a convins ca daca era pe asa i ar fi convins de la inceput, pana la urma era o dovada a adresei de domiciliu unde imi vor trimite cardul, nu un imprumut de 100.000$. Acum imi pot comanda si eu cardul si observ ca fara nici un alt fel de verificare aditionala. Super happy!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Stiu doar ca nu se face cont de bussines pt asa ceva... Nu e ca si cum am o problema ca ai tu cont de bussines... Si nu am nici cu olx ul... Asa cum altii incearca sa te ajute sau sa iti spuna ceva, asa am incercat si eu...lol...ok... Nu ma mai bag...
Buna,am incercat sa intru in contact cu Octav de la Paxum ,intampini probleme cu noul card,nu imi accepta factura ,am incercat pe toate partile.
I-am trimis mail pe adresa pe care o stiam ,in data de 5/10 ,nu mi a raspuns,de obicei era foarte promt,aveti idee daca si-a schimbat adresa de mail?
Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii ?
Multumesc anticipat
I-am trimis mail pe adresa pe care o stiam ,in data de 5/10 ,nu mi a raspuns,de obicei era foarte promt,aveti idee daca si-a schimbat adresa de mail?
Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii ?
Multumesc anticipat