experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Am o problema grava deja. Incerc sa trimit dovada facturii pentru verificarea contului Paxum si pentru cererea unui nou card si deja sunt la a 2 a factura pe care mi o refuza. Ambele sunt in termen, sunt ok, sunt doar downloaded din conturile de client, una de energie electrica si una de telefon, efectiv nu mai stiu ce sa mai fac. Alte facturi nu mai am si pare ca orice as face, nu vor sa accepte. A mai trecut cineva prin situatii similare? Voi ce documente ati fost rugati sa faceti upload pentru noul card? Nu stiu cu cine sa vorbesc, mi se pare nedrept sa mi se refuze dreptul de verificare al contului pentru ca asa vor ei. Oare Octav ar putea sa ma ajute?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Intheshadow

Ei nu accepta sa trimiti dovada din cont de client,ei vor sa vada factura hartia aia,eu cand trebuie sa fac dovada la paxum pt ceva anume,fac cu banca si ma duc la banca si cer extras de cont cu semnatura si stampila,daca le trimit extras de cont dupa aplicatia bancii nu mi aproba,deci fa poza la factura trimite le sa vada bucata aia de hartie
Ann

Dar este format PDF, asa se presupune ca este valabil, nu este poza sau screenshot. Asa am avut si pana acum, am renuntat la facturi fizice de ani buni. I am dat mail lui Octav, pentru ca sincer deja mi se pare ceva personal, nu stiu cati dintre noi merg la banca pentru a si dovedi adresa + ca nu am un cont bancar romanesc deschis
No avatar
Intheshadow

Eu ti am spus ce cer eu,maica mea a facut imprumut la banca si i a cerut factura pe numele ei de la adresa respectiva,deci au vrut hartia nu din cont de client…asta cer bancile fie ca e paxum sau alta…
No avatar
Intheshadow

Mergi la un xerox unde are si print si printeaza factura si scoate o,fa poza si trimite
No avatar
Intheshadow

Sa ti o scoata color ca si originala,fa poza si trimite
Amysweet

Ann;n55299 wrote: Tocmai, ca pare ca nu sunt de acord cu varianta printata, dupa atatea discutii in momentul asta mi se pare ca doar Octav mai poate face ceva, supportul nu vrea-si pace

Trimite un email separat cu poze dupa facturi/ buletin pasaport se deschide ticket si te rezolva!
No avatar
Sophie011188

Eu lea trimis factura de la digi, direct din contul de client. A fost ok. Si mereu cand au cerut POA am trimis pdf uri din online. Nu am.avut probleme. Incearca si cu un extras de cont. Poate poate
No avatar
Sophie011188

Update: tocmai am primit email, ca a fost pus la posta cardul. Vad ca se misca repede de data asta.
Ann

O factura de RDS am adaugat si eu ultima respinsa, acum le am dat mail sa ii intreb ce nu a fost ok la ea. Ieri am incercat prin 2 mail uri sa le explic ca factura mea de electricitate e emisa acum 2 saptamani, le am incercuit DATA EMITERII, si ei au spus ca pentru ei nu conteaza in ce data e emisa, conteaza pe ce data s a facut consumul. WTF?! Au intarziat astea cu facturile dar e o imbecilitate ce au spus ei. Conteaza data emiterii facturii, ce ii intereseaza pe ei pe ce data am avut eu consumul de electricitate. Foarte incorect, incep sa cred ca e cineva caruia pur si simplu nu ii pasa, si as vrea sa vorbesc cu cineva care chiar sa isi faca treaba pentru ca e incredibil ce mi se intampla.
Scrie răspuns