Ati vazut ca la fees la retrageri atm in alta valuta decat $ apare mai nou o taxa de 3%? asta inseamna ca la fiecare 1000$ pierdem 30$, Sau am inteles eu gresit?
ATM FEE Withdrawal with FX
$2.00 + 3% FX
experienta mea cu paxum recente
Amysweet;n55236 wrote: Unionpay se dezactiveaza? Cum activez cardul mastercard?
Dupa ce o sa il printeze banuiesc ca o sa ai o optiune de a confirma ca l ai primit si inca una de activare. Stiu ca am cautat acum cateva zile in cont si asta scria. Poti comanda un alt card si in momentul in care il activezi pe acela, automat se anuleaza acesta, cel putin asta scria in contul meu.
Dupa ce o sa il printeze banuiesc ca o sa ai o optiune de a confirma ca l ai primit si inca una de activare. Stiu ca am cautat acum cateva zile in cont si asta scria. Poti comanda un alt card si in momentul in care il activezi pe acela, automat se anuleaza acesta, cel putin asta scria in contul meu.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Nadia.Nad;n55238 wrote: Ati vazut ca la fees la retrageri atm in alta valuta decat $ apare mai nou o taxa de 3%? asta inseamna ca la fiecare 1000$ pierdem 30$, Sau am inteles eu gresit?
$2.00 + 3% FX
Asa este si la UnionPay. 2,5%
$2.00 + 3% FX
Asa este si la UnionPay. 2,5%
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
matzarebela
aproximativ asa a fost la absolut toate cardurile indiferent de "firma" , de acolo si diferenta aia de curs valutar...
-
Intheshadow
Banii pe per trecuta au intrat ieri dimineata,daily payment nu stiu nu fac daily payment
-
Intheshadow
Banii mi au intrat ieri dim la 2:37 am de la chaturbate,deci plata s a facut,da le mail
Buna!
Acum ceva timp am lucrat pe Lj, am renuntat si am revenit acum iar.
In trecut am lucrat cu Paxum, ATM, that's it:)
Nu mi a fost frica legal ca ar putea fi ceva.
Insa acum imi este, am inteles ca sunt controale si nu se stie niciodata.
La sume gen 5000$/8000$ pe luna recomandati SRL-ul?
Acum ceva timp am lucrat pe Lj, am renuntat si am revenit acum iar.
In trecut am lucrat cu Paxum, ATM, that's it:)
Nu mi a fost frica legal ca ar putea fi ceva.
Insa acum imi este, am inteles ca sunt controale si nu se stie niciodata.
La sume gen 5000$/8000$ pe luna recomandati SRL-ul?
-
Sophie011188
Amysweet;n55236 wrote: Unionpay se dezactiveaza? Cum activez cardul mastercard?
Cand s-a aprobat cardul, a aparut butonul de activare si cand apas pe el apare asa. [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot_20230504_080643_Paxum.jpg","data-attachmentid":55261}[/ATTACH]
Attached files
Cand s-a aprobat cardul, a aparut butonul de activare si cand apas pe el apare asa. [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"Screenshot_20230504_080643_Paxum.jpg","data-attachmentid":55261}[/ATTACH]
Attached files