experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Greta

Mersi! Costa f mult 100+50. Dar tot nu am inteles la ce carduri te referi. Sunt 2? Unul pe express si altul in 3 sapt? In contul pax nu gasesc nimic referitor la "comanda noul card".iar de "inchidere card" ,logic, nu am motiv sa-l inchid inainte de expirare,I-am intrebat pe cei de la suport care sunt pasii dar m-au lamurit exact asa " noul card se emite cu 50 zile inainte" Si atat.
No avatar
Sophie011188

Se emit din nou carduri mastercard, se poate unul fizic care ajunge in 2-3 saptamani si unul virtual
No avatar
Sophie011188

Greta vezi ca in aplicatie la prepaid cards, aiun buton de adauga card. 100$ e livrarea expresc, cea normala( in 2-3 sapt) e 0. asta pntru cardul fizic, plasticul. acum sunt 2 tab-uri la carduri physical si virtual. se poate comanda si cardul virtual care e undeva la 3-4$ cu totul. cu acela poti face cumparaturi, plata cu telefonul si din ce stiu sunt bacomate wireless deci se poate si retrage.
No avatar
Greta

Multam! Era scris albastru mic si nu vazusem;. Am gasit "Apply for card".Este deja completat,fara sa se poata schimba "pax mastercard" iar cand dau la "view fees" apar 4 carduri: Pax Mastercard , Pax Mastercard Virtual, Pax Union si Pax Union Virtual.
No avatar
Sophie011188

eu cand am dat la apply for card, mi-au aparut mastercard fizic si virtual, pt cel fizic a fost nevoie de buletin, poza cu fata.. ceva verificare online. si da la fees apar toate cele 4 variante. acum ambele carduri comandate mastercard imi apar under review
No avatar
Sophie011188

Update: Mi s-a activat cardul virtual mastercard. Am incercat sa il adaug in google pay, dar nu il accepta. Nici pe Revolut sa adaug bani de pe el nu merge. Cred ca poate fi folosit doar pt plati online.
Cardul fizic apare printing. Sper ca acela va putea fi folosit ca cele vechi, sa adaugam bani in Revolut ca orice card normal, fara taxe.
Ann

Eu pentru cel fizic a trebuit sa trimit o factura pe numele meu si sa fac un video cu buletinul spunandu mi numele. Ambele au fost respinse pe motiv ca factura nu este emisa in ultimele 3 luni desi e clar emisa acum 2 saptamani si tipic Paxum, au ei un sistem de verificare video in care oricat ai tipa, vocea ta se aude extrem de incet. Le am dat mail cu data facturii incercuita POATE II AJUTA ASA, sa isi verifice sistemele inainte de a respinge documente corecte. Nu stiu cum reuseste Paxum sa ma enerveze cu fiecare ocazie
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Greta;n55195 wrote: Buna! Ma poate ajuta cineva care a comandat noul card,va rog? Cum se face comanda? Nu am gasit nimic in cont,nu stiu pe ce sa dau click. Care sunt pasii? Daca comand , se anuleaza automat cel prezent sau doar dupa ce il activez pe celalalt? (ca sa stiu daca se dezactiveaza asta ,posibil sa nu pot face tranzactii vreo 3 sapt pana il primesc pe cel nou).

Cardul tau va fi dezactivat in momentul in care il vei activa pe cel Mastercard. Pana atunci il poti folosi linistita
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Intheshadow

Si daca eu nu vreau noul card este vreo problema?eu ma inteleg bn cu Union…
Amysweet

Unionpay se dezactiveaza? Cum activez cardul mastercard?Ann;n55230 wrote:

Cardul tau va fi dezactivat in momentul in care il vei activa pe cel Mastercard. Pana atunci il poti folosi linistita
Scrie răspuns