Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Jesuis

Katerina;n54396 wrote: Pfff încearcă să vb cu ei pe telefon sau skype nu au telefon cei de la streamate ? Îmi pare rau sa aud asta :( eu am văzut că are potențial situl dar nu mai am eu chef de free chat și sunt mulțumită de ce fac pe ImLive in members . Sper sa se rezolve că e nasol să o iei de la zero pe alt site eu am incercat mai multe acum revenind în industrie după 7 ani, dar tot pe ImLive îmi merge , și au revenit și membrii mai vechi , eu am banii in hold pe site din 24 acum am ales metoda Bitsafe și aștept iar până se termină perioada sa primesc . Tu ii transferi direct pe banca românească fara probleme ? Mie mi e teamă mai ales acum s a adunat suma mare iar
Am primit ieri pe email un update, se pare ca sunt doar 2 conturi pe tot site-ul care au aceasta problema si nu pot schimba metoda de plata (al meu si inca unul), nu reusesc inca sa ii dea de cap cei de la tehnic. Cred ca, "karma" se amuza pe seama mea in perioada asta, avand in vedere ca s-a suprapus totul cu problema celor de la epay :))
Pentru mine este singurul site care a mers, dupa ce le-am incercat si pe celelalte, am ramas doar pe el. Nu am cum sa transfer nimic nicaieri, streamate nu are aceasta varianta, are doar procesatori de plati, epay, paxum, cosmo, mass.
Katerina

Da știu că nu are îmi pare rau :( bine că măcar au răspuns și sper sa rezolve . Ciudate erori au oricum , și că pe mine nu mă lăsa să schimb metoda și că îmi zicea că parola nu e buna timp de o luna de zile așa ceva nu am mai pomenit. Da eu nu pot sta , vad că are potet situl. Dar eu îmi petrec mult timp pe members chat nu mai am răbdare cu free
No avatar
greencateyes17

Uitati ce ticket am primit azi de la ePayService:

We regret any inconvenience caused by the delay. Our IT team is currently conducting rigorous testing on new technical solutions to ensure the highest level of security and compliance for our high-risk clients. We will notify you of the activation date for accounts that have completed the enhanced due diligence process in due course.
As for the new conditions for high-risk accounts, please be advised that a monthly fee of 50 euros for models and 100 euros for studios will be applicable.
For models, bank transfers will only be permitted to their own bank account with matching personal details, ePayService debit cards are also available for them. Third-party transfers, including internal transfers to other accounts within the ePayService system for high-risk clients, will not be available.
For studios, bank transfers can only be made to their own bank account with matching personal details, ePayService debit cards are also available for them. Unlike model accounts, studios will be permitted to make internal ePayService transfers for their models. We appreciate your understanding and compliance with these new conditions.
Please get acquainted with new tariffs for models and studios as follows:
SEPA transfer - 3%;
Card top-up - 3%;
Internal transfer (studios only) - 3%.
Sincerely,
ePayServices Support Team
No avatar
greencateyes17

Deci, mai pe romaneste, ca sa ne recuperam banii din walleturi ne taxeaza cu 50 E si respectiv 100 E... Bun asa. Ca precis nimeni nu o sa mai vrea sa foloseasca serviciul lor, mai ales ca au bagat asa mari taxe acum. Dar, macar sa ne recuperam restul banilor, asta conteaza.
No avatar
Dvaw23

Merci pentru postare , din toți cei care scriu aici tu ești cel mai departe cu verificarea, eu nu am primit încă nici măcar ticket pentru prima etapa ...noile condiții nu sunt grozave și nu mi se pare corect că fie aplicate fondurilor care au fost încasate de ei înainte de blocarea conturilor dar totuși este mult mai bine decât scenariile disperate in care ne am închipuit că totul e pierdut .... Să sperăm că primești curând și data la care contul este deblocat , deocamdată este tot despre așteptare ...
Avantajul lor este că au acest card de euro ...care acum vine cu -3% ...pentru cine mai vrea să rămână la ei după faza asta ...-3% la SEPA nu merita , la Paxum este o taxa fixa de doar , cred 2,75€...
No avatar
Dvaw23

Poate totuși va merge sa cerem ca banii care au fost blocați în conturi înainte de verificare, deci înainte de noile condiții sa fie trimiși înapoi la site uri...gratis!!! LJ și am înțeles că și ImLive sunt de acord să primească banii înapoi .
No avatar
Simona12

Si au dat seama ca majoritatea va pleca si au zis ca macar sa ramana cu ceva inainte ca toti sa isi inchida conturile. Incredibil ce tupeu au. Sigur vor opri acea taxa acum dar totusi ai putea sa le trimiti un tiket sa ii intrebi.
No avatar
Dvaw23

Taxa fixa de 50€ mi se pare nimic în comparație cu 3%...
No avatar
greencateyes17

Cred ca toti am primit email ca dupa ticket am vazut si email cu noile conditii. Pai sunt smecheri...au blocat fix cand le-au intrat sume mari de bani din chat mai ales. Precis. Vor si ei sa castige. Pt mine e mult 50E din suma primita mai ales ca nu mai am de gand sa mai colaborez cu ei. Nu mai stau sa-i mai intreb nimic. I-am intrebat doar dc trebuie sa asteptam atata cei care am fost aprobati la verificare. Sa-mi ia 50E, macar recuperez o mare parte din suma.
Katerina

Ce jeguri ha nu mi vine sa cred ! Deci noile condiții sunt aceste comisioane monstruoase incredibil și nu l au deblocat nu ?
Scrie răspuns