Katerina;n54396 wrote: Pfff încearcă să vb cu ei pe telefon sau skype nu au telefon cei de la streamate ? Îmi pare rau sa aud asta

eu am văzut că are potențial situl dar nu mai am eu chef de free chat și sunt mulțumită de ce fac pe ImLive in members . Sper sa se rezolve că e nasol să o iei de la zero pe alt site eu am incercat mai multe acum revenind în industrie după 7 ani, dar tot pe ImLive îmi merge , și au revenit și membrii mai vechi , eu am banii in hold pe site din 24 acum am ales metoda Bitsafe și aștept iar până se termină perioada sa primesc . Tu ii transferi direct pe banca românească fara probleme ? Mie mi e teamă mai ales acum s a adunat suma mare iar
Am primit ieri pe email un update, se pare ca sunt doar 2 conturi pe tot site-ul care au aceasta problema si nu pot schimba metoda de plata (al meu si inca unul), nu reusesc inca sa ii dea de cap cei de la tehnic. Cred ca, "karma" se amuza pe seama mea in perioada asta, avand in vedere ca s-a suprapus totul cu problema celor de la epay

)
Pentru mine este singurul site care a mers, dupa ce le-am incercat si pe celelalte, am ramas doar pe el. Nu am cum sa transfer nimic nicaieri, streamate nu are aceasta varianta, are doar procesatori de plati, epay, paxum, cosmo, mass.