Perioada praf

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Kitty996

In 2 zile daca intri nu o sa vezi mare lucru sa stii ... Mai ales daca nu ai mai intrat de atata timp . Cel putin la mine asa se intampla, daca nu intru cateva zile , iar imi e greu sa fac bani , nu stiu care e chestia! Si traficul a scazut fantastic !
No avatar
Cornelia

Ma indoiesc ca este problema la tine daca faci de 4 ani
No avatar
MissM

Hello,este o perioada proasta pentru multi din industrie,multe fete se plang, dar nu aici,din ce am citit sunt si multe care fac bani si extra cum ar fi de pe onlyfans,nu doar de pe site uri sau le "salveaza"membrii lor ,dar tot se plang de trafic si de probleme tehnice.
Nici mie nu imi merge cum imi mergea ,acum nu stiu daca are legatura si categoria eu fiind pe fetish/femdom.
Cert este ca atat ctb-ul cat si streamate-ul au probleme tehnice ,le-am vazut si eu si multi altii din industrie ,mai adaugi si tot ce se intampla acum la nivel de economie plus ca sunt foarte multe modele care fac multe lucruri pe bani putini deci competitia este foarte mare ,sunt multi factori care nu tin de noi ,desi multi ar spune ca totul tine de tine ,eh bine eu nu sunt de acord cu asta .
Tot ce putem face este sa intram atat de des cat putem si sa stam,sa incercam sa gandim cat se poate de pozitiv, ca o sa treaca si perioada asta si sa nu dam vina pe noi ca nu ajuta psihic, din contra.
Ann

Ok…personal cred ca am cam dramatizat. Mi am facut tot felul de filme aiurea. Nu stiu daca doar la mine dar a mers azi, mi am recuperat banii pe ziua in care a mers prost. Acum nu stiu daca data viitoare va merge sau nu, tot ce am inteles e ca sunt zile si zile, perioade si perioade. Eu lucrez tot pe nisa asta fem/dom si nu fac show in free deci nu prea am cum sa imi dau seama daca intradevar merge sau nu. Spre exemplu eu imi scot banii de la 4 membrii darnici/zi
, sa zic. Daca am norocul sa i fidelizez pe toti e bine- si tot asa zilnic vin prin rotatie. Cred ca fost si socul de la agitatia si cadourile membrilor din Decembrie, la membrii care au cheltuit si ei de sarbatori si au si alte prioritati. Tind sa cred ca doar luna ianuarie a fost mai dificila, o sa isi revina
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Kitty996

Si eu cred ca am dramatizat putin dar vad ca ieri si azi a mers destul de okay , nu ca in ianuarie ! :)) Deci , fetelor haideti sa gandim pozitiv ca sigur va fi si mai bine de atat si spor la banuti tuturor ! kisses
No avatar
Cornelia

Mie weekendul asta mi sa parut horror nu este tafic deloc
No avatar
Intheshadow

Aseara a fost superbowl la americani si a fost super gol,sa vedem dis cum o fii
No avatar
alina1

Din pacate toate weekendurile sunt f slabe ... nu trafic nu membrii nu incasari ok ....sa speram la mai bine de la 1 martie .
No avatar
Kitty996

Eu am observat ca imi merge bine duminica, lunea si uneori martea .. in rest e praf ! Si voi aveti probleme cu traficul ? eu am crezut ca am eu internetul prost ...pe CB e jale cu FPS-urile alea .. sunt mai mult pe rosu decat pe verde
No avatar
Cornelia

Da nu este nici fantom mea pe siteuri ... fac bani dar gen cativa memories imi dau mult altfel ar fi fost tragic
Scrie răspuns