Perioada praf

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ann

Nici nu mai stiu de cand nu am mai lucrat deci nu stiu daca merge sau nu dar parca prea multa lume se plange de acelasi lucru peste tot. Si ca un raspuns pentru asta cred ca platforma Onlyfans este viitorul. Normal ca e mai simplu sa platesti 10-20€ / luna decat 100$/zi. Doar ca nu e aceeasi conexiune = dezavantaj ei. Eu atat comunic cu ei ca inchid tura ca un psiholog, epuizata psihic pentru ca mereu trebuie sa anticipezi ce vrea membrul. Si role playing ul este obositor rau. Nu neg ca imi place intr un fel ciudat meseria asta atat timp cat o fac in stilul in care vreau eu DAR maine m as apuca de Onlyfans daca as putea cumva sa ma promovez fara sa fiu nevoita sa ma expun in Romania. Mi am facut cont la un moment dat si din prima luna am fost gasita de un prieten care a mai adus inca 3cunoscuti cu el, chiar si fara promovare in Romania. Ca un film prost, groaznica experienta, a trebuit sa i blochez si mi am inchis contul. Sa zicem multumesc ca nu lucram de la studio, ce vad ca promoveaza ei in ultimul timp, ma ingrozeste -10 ore si abia dupa cateva luni posibilitatea de a face 3000$/ luna, cu sansele sa incepi cu 700$ din prima luna. Pe bune?? Nu stiu de ce traiam cu impresia ca la studio se lucreaza 6ore/zi dar credeam ca se fac peste 5K $ cu brio
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Nici nu mai stiu de cand nu am mai lucrat deci nu stiu daca merge sau nu dar parca prea multa lume se plange de acelasi lucru peste tot. Si ca un raspuns pentru asta cred ca platforma Onlyfans este viitorul. Normal ca e mai simplu sa platesti 10-20€ / luna decat 100$/zi. Doar ca nu e aceeasi conexiune = dezavantaj ei. Eu atat comunic cu ei ca inchid tura ca un psiholog, epuizata psihic pentru ca mereu trebuie sa anticipezi ce vrea membrul. Si role playing ul este obositor rau. Nu neg ca imi place intr un fel ciudat meseria asta atat timp cat o fac in stilul in care vreau eu DAR maine m as apuca de Onlyfans daca as putea cumva sa ma promovez fara sa fiu nevoita sa ma expun in Romania. Mi am facut cont la un moment dat si din prima luna am fost gasita de un prieten care a mai adus inca 3cunoscuti cu el, chiar si fara promovare in Romania. Ca un film prost, groaznica experienta, a trebuit sa i blochez si mi am inchis contul. Sa zicem multumesc ca nu lucram de la studio, ce vad ca promoveaza ei in ultimul timp, ma ingrozeste -10 ore si abia dupa cateva luni posibilitatea de a face 3000$/ luna, cu sansele sa incepi cu 700$ din prima luna. Pe bune?? Nu stiu de ce traiam cu impresia ca la studio se lucreaza 6ore/zi dar credeam ca se fac peste 5K$ cu brio
No avatar
Diana9813

Corect,Ann.Sunt de acord in totalitate cu ceea ce ai mentionat,Onlyfans este acum viitorul,deja industria videochat-ului e expirata..Si legat de studiouri,da,mare mi-a fost mirarea sa aud cum ies fetele din tura cu 15$ dupa 8 ore.E groaznic ceea ce se intampla..cat despre epuizare psihica traiesc aceleasi chestii ca si tine,ma simt lipsita de energie dupa o tura de 6-7h..
No avatar
Kitty996

Si eu sunt in aceeasi situatie cu voi , fetelor . Eu am incercat sa fac Onlyfans pe Romania insa dupa 2 luni am cedat psihic cu toti romanii libidinosi , nesimtiti, care insista pe intalniri reale chiar daca le explici de 1000 de ori ca nu te intalnesti . Nu stiu , cu americanii parca nu te simti asa inhibata ... cel putin eu . Nu stiu daca si la voi e la fel . Si da , cu OF pe Romania sunt toate sansele sa te gaseasca chiar foarte multi cunoscuti ! Si ca sa iti banezi Romania iar nu e bine pentru ca nu te poti promova cum trebuie . Din cate am vazut eu astia de pe site-uri (strainii) nu prea sunt interesati de OnlyFans ... si da e groaznic pe site-uri eu lucrez pe MFC Strichat si CB si e ingrozitor ... Stripchatul ala e varza .. fac 100 de dolari din an in paste acolo ... Pe MFc mi-a scazut camscore-ul la 199 deci nici o sansa sa fac bani iar pe CB e la noroc ! Si eu , la fel ca voi , ma gandesc sa ma duc undeva sa ma angajez desi stiu ca sunt niste salarii de toata mizeria ...
No avatar
Nadia2000

Onlyfans se poate face si fără România dacă te promovezi pe Reddit si dacă îți comanzi de pe Amazon cartela sim din us si apoi îți faci tik tok. Postările tale vor apărea in us. Dar durează ceva timp pana îți crești contul si trebuie sa ai doua telefoane. Eu așa am făcut prin agenție si nu a știut nimeni din România ca făceam onlyfans. Singura problema a fost ca imi dădeau doar 30% din încasări.
Ann

Bun tips. Cred ca doar daca ajunge viral se poate vedea in Romania, nu? Pentru ca depinde de algoritmul TikTok, mie doar postari din US imi apar, ca alea ma intereseaza. Si banuiesc ca iti trebuie si un Instagram. E putin cam riscant dar apreciez pontul, chiar o sa ma gandesc la asta. Cam greu de crescut un cont de la zero dar in final poate sa merite, depinde de ambitie. Intrebarea mea e de a fost nevoie sa faci prin agentie cu un procent atat de mare dat si nu ai facut pe cont propriu? Ti a facut si agentia o promovare mare si ai ajuns la sume foarte mari datorita lor?
Scrie răspuns