experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Chillyourheart

Newbie1049;n52867 wrote: Salut, intampin si eu o problema. Doresc sa transfer banii de pe paxum prin external card transfer si nu stiu pe ce. Am inteles ca cel mai ok ar fi raiffasen sau monese insa nu pot pe niciuna momentan. Am citit ca BT nu prea se intelege cu adultul. Revolut nu merge. Aveti alte idei de conturi ca acestea ce accepta extragerea banilor prin transfer direct pe card? Va multumesc.

foloseste transfer prin EFT bank si nu ai probleme , merge chiar si pe revolut ai IBAN ul pe cont, e acelasi lucru cum ai transfera pe card deoarece cardul e atasat contului bancar iar comisionul e mult mai mic prin EFT doar 2,5$ / transfer indiferent de suma. banii intra in maxim o zi.
No avatar
jony111

Chillyourheart;n52868 wrote:

foloseste transfer prin EFT bank si nu ai probleme , merge chiar si pe revolut ai IBAN ul pe cont, e acelasi lucru cum ai transfera pe card deoarece cardul e atasat contului bancar iar comisionul e mult mai mic prin EFT doar 2,5$ / transfer indiferent de suma. banii intra in maxim o zi.

Cum se poate face asta sunt doua conturi iban atașate contului revolut unu pt transfer în moneda locala ron și altul pentru transfer în alte monede pe care lai folosit tu?
No avatar
Annna19

jony111;n52884 wrote:

Cum se poate face asta sunt doua conturi iban atașate contului revolut unu pt transfer în moneda locala ron și altul pentru transfer în alte monede pe care lai folosit tu?

asta vreau si eu sa stiu, ca imi prind urechile pe aici, dau sa transfer pe Revolut si pun IBAN, dar Paxum zice ca acel cont nu e in Romania, ce tara ar trebui pusa? nici UK nu merge
No avatar
Annna19

jony111;n52884 wrote:

am primit eroarea asta "Transfers to "REVOLUT BANK UAB" are not currently supported" ... hmm
No avatar
jony111

Annna19;n52886 wrote:

am primit eroarea asta "Transfers to "REVOLUT BANK UAB" are not currently supported" ... hmm

Fiecare moneda are contul ei iban cred ca trebuie folosit contul iban asociat monedei RON care începe cu RO23xxxxxxxxxz cred ca merge doar în ron sa I prin transferi eft
No avatar
jony111

Fiecare moneda are contul ei iban cred ca trebuie folosit contul iban asociat monedei RON care începe cu RO23xxxxxxxxxz cred ca merge doar în ron sa I prin transferi eft încearcă și spune-ne dacă a mers

No avatar
Annna19

jony111;n52888 wrote:

Fiecare moneda are contul ei iban cred ca trebuie folosit contul iban asociat monedei RON care începe cu RO23xxxxxxxxxz cred ca merge doar în ron sa I prin transferi eft încearcă și spune-ne dacă a mers

da, ai avut dreptate, a mers, o sa revin cu update cand ii vad in contul de Revolut. mersi mult!
No avatar
jony111

Cu placere am sa fac la fel și eu când vor întra bani de pe cb
No avatar
Annna19

da, sa vad cum merge si cred ca e o solutie buna, eu eram si sunt f multumita de UnionPay, ca banii intra instant pe card, dar expira cardul curand si sa am alternativa pana iau altul (daca mai iau altul)
Amysweet

V-au intrat bani dupa mfc?
Scrie răspuns