Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
justme

Da Nord, pt ca multii traiesc cu conceptiile vechii si se gandesc la moralitate si se complac in situatiile astea. Acelasi lucru l-am facut si eu, pana cand m-am saturat sa muncesc ca nebuna pe nimic si sa nu ma pot bucura de nimic, sa nu pot vedea un viitor din cauza unor amarati de banii, sa nu imi pot oferii nimic . Asa ca? Sa mai lasam moralitatiile astea ca dupa ce inchidem calculatorul suntem tot noi. Doar cu portofelul mai plin nu? :-d sunt umpic entuziasmata de decizia mea, sa ma intelegeti. :-d
No avatar
justme

Multumesc mult styl
Leticia

Eu am lucrat in vanzari inainte de criza....nu are sens sa spun ca aveam un venit considerabil,apoi bang toate au mers prost, si odata ce te obisnuiesti cu un stil de viata e greu sa ti-l schimbi.Mai ales ca mai exista si rate la diverse, apartament, masina,etc.Asadar pe mine asta m-a determinat sa lucrez in acest domeniu,nu vreau sa imi schimb stilul de viata,imi place asa cum, eu nu vreau sa trebuiasca sa renunt la lucrurile care ma inconjoara.
Money Makes the World Go Round
Leticia

Apropo azi noapte am avut tura lungaaa,am o ora de cand am terminat si nu pot sa dorm de oboseala insa ghiciti cat am facut eu ? M-a ajutat un membru vechi pe MFC sa fac 20000 tokens, iar pe Chaturbate cu un indian am facut vreo 8000 .Asadar 3800 lei de pe Mfc si cu 1500 lei pe Chatb inseamna mobila noua de bucatarie....de calitate fetelor :)))
Money Makes the World Go Round
No avatar
anastasia

Nord;1272 wrote: Si totusi sunt foarte multe persoane care traiesc cu mai putin de 800 ron pe luna ! Nu toata lumea este atat de norocoasa ca noi din pacate !

Ai mare dreptate, insa cred ca viitorul ti-l mai faci si tu cu manuta ta. De ce sa te complaci in aceeasi situatie, fara bani, fara sperante la ceva mai bun, cand poti opta si pentru altceva si care sa iti deschida noi orizonturi??? Trebuie sa iesi, sa cauti, sa alegi si....sa castigi! Depinde doar de tine, adica de fiecare persoana in parte. Avem liber arbitru. De ce sa nu il folosim oare in avantajul nostru?
No avatar
anastasia

Uf, ce sa zic despre castigurile de azi?! Am ras o gramada intr-un privat pe AdultWork. Mi-a intrat cel mai simpatic membru, care mereu ma binedispune, desi teoretic ar trebuie sa fie invers, nu ? :))) M-a tinut aproape 2 ore, ar fi stat mai mult dar trebuia sa plece, ca avea niste treburi de rezolvat. In rest, cate-un pic pe fiecare si am ajuns la un total de 573 de lei. :*:*
No avatar
Camelia

eu m-am logat in noaptea asta. am facut o mica pauza acum. mi-a intrat un membru pe LJ si am stat o ora si 3 minute cu el. am mai avut un privat de 30 de minute pe eurolive si cateva tipsuri pe chaturbate. noaptea abia a inceput. spor la banuti tuturor!!! :*:*:*
No avatar
justme

Gata fetelor, azi am semnat contractul. Yupi!!!!!! Sunt incantata!
No avatar
Camelia

Supeeeer, justme!!! sa ne tii la curent. multa bafta si spor la banuti :*
No avatar
ynna

Buna , eu lucrez doar pe chaturbate iar azi am incheiat perioada cu 27300 tokens , lucrez doar de o luna si cateva zile . Per total sunt multumita insa asta datorita unor membrii care revin , in mod special un membru care imi da zilnic tips (intr-o seara m-a shocat cu 6000 tokens ) , in rest foarte multi in room dar nu platesc .Ma gandesc totusi sa incerc si jasmin , din cate observ majoritatea fetelor castiga foarte bine pe acel site. Nu sunt noua in domeniu dar am avut o pauza de vreo 7 ani , in trecut imi mergea bine adultwork si streamray dar anul trecut am avut o tentativa de a reveni si culmea nu imi mergea nici aw nici streamray .
Scrie răspuns