experienta mea cu paxum recente
-
Sophie011188
Acum si external pe revolut sta in pending.. deja am vreo 3 ore de cand astept.... mai platim si comisioanele vietii... in ultima vreme se misca ca naiba paxumul.. sper sa nu aibe si alte probleme...
-
Intheshadow
Nu este de la paxum,pe revolut iti intra banii
-
Intheshadow
Dar dc nu suni la Raiff si sa intrebi care i treaba?nu e mai simplu?
-
Intheshadow
Daca refuza scoti de pe union si asta e,nu poti tu sa schimbi sistemul iti dai seama
Alexabubu;n52525 wrote: Eu chiar numai inteleg. Nu merg transferurile pe Raiffeisen pentru toti clientii sau doar cele din adult sunt afectate?! Mi au scos peri albi.. Asa banca sa i se rupa d clienti n am vazut.. Jalnici
Ai spus chiar tu ca te-ai uitat pe facebook si ai vazut ca se plang si oameni care nu fac parte din domeniul adult. Prin urmare, este clar o problema generala.
Prin Eft sau Sepa cum se numeste acum, merge Raiffeissen, Eu sincer nici nu ma mai complic cu external, avand in vedere ca in general vad banii a doua zi pe raiff.
Ai spus chiar tu ca te-ai uitat pe facebook si ai vazut ca se plang si oameni care nu fac parte din domeniul adult. Prin urmare, este clar o problema generala.
Prin Eft sau Sepa cum se numeste acum, merge Raiffeissen, Eu sincer nici nu ma mai complic cu external, avand in vedere ca in general vad banii a doua zi pe raiff.