experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Adriana90

Au intrat fara nici un stres pe unionpay.
No avatar
Sophie011188

Acum si external pe revolut sta in pending.. deja am vreo 3 ore de cand astept.... mai platim si comisioanele vietii... in ultima vreme se misca ca naiba paxumul.. sper sa nu aibe si alte probleme...
No avatar
Intheshadow

Nu este de la paxum,pe revolut iti intra banii
Alexabubu

Eu chiar numai inteleg. Nu merg transferurile pe Raiffeisen pentru toti clientii sau doar cele din adult sunt afectate?! Mi au scos peri albi.. Asa banca sa i se rupa d clienti n am vazut.. Jalnici
No avatar
Intheshadow

Ai transferat prin eft si nu merge?
Alexabubu

Inca nu..saptamana viitoare imi intra banii, dar citesc atatea mesaje d la oameni..toti se plang de problema transferurilor. Sper sa fie o chestie generala..Sa nu aiba legatura cu domeniul adult.
No avatar
Intheshadow

Dar dc nu suni la Raiff si sa intrebi care i treaba?nu e mai simplu?
Alexabubu

Le am dat email.. Au zis ca stiu d situatie si incearca sa remedieze problema..daca ii sun crezi ca primesc alt raspuns? Atat sper sa nu inebuneasca s astia si sa refuze sa mai primeasca bani din adult..
No avatar
Intheshadow

Daca refuza scoti de pe union si asta e,nu poti tu sa schimbi sistemul iti dai seama
No avatar
cupcake

Alexabubu;n52525 wrote: Eu chiar numai inteleg. Nu merg transferurile pe Raiffeisen pentru toti clientii sau doar cele din adult sunt afectate?! Mi au scos peri albi.. Asa banca sa i se rupa d clienti n am vazut.. Jalnici

Ai spus chiar tu ca te-ai uitat pe facebook si ai vazut ca se plang si oameni care nu fac parte din domeniul adult. Prin urmare, este clar o problema generala.

Prin Eft sau Sepa cum se numeste acum, merge Raiffeissen, Eu sincer nici nu ma mai complic cu external, avand in vedere ca in general vad banii a doua zi pe raiff.
Scrie răspuns