experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Aster

Nu-mi apare nici un semn la transfer. Le-an scris sa vad în ce stadiu e transferul prin EFT. Mi-au spus ca e în procesare. Tu în cât timp ai primit ultimul EFT?
No avatar
Aster

La transferul EFT de ieri nu-mi apare nici un semn. Le-am scris și mi-au spus ca e în procesare. Crezi ca o sa-mi între banii? Ție în cât timp ti-a întrat ultimul EFT?
No avatar
Aster

Ma enervează foarte tare situația. De ani de zile folosesc doar Raiffeisen și nu an alta modalitate de transfer. Mai folosește cineva alte bănci din Ro pentru transfer external sau EFT. Nu știu unde sa-mi trimit banii. Ori se întorc în cont ori sunt în aer. Nu am Union.
No avatar
Intheshadow

Linisteste te,daca iti apare acolo casuta aia lg transfer,banii au plecat catre Raiffeisen,e posibil sa ti intre maine,daca nu de luni incolo,alte banci nu ti recomand,pt ca te vor lua la intrebari sau iti vor inchide contul,eventual poti merge la Libra bank si fa ti un cont in lei dar sa ti dea card mastercard,visa nu e bun,dar intre timp linisteste te
No avatar
Intheshadow

Ultimul eft mi a intrat in 2 zile
No avatar
Dany777

[USER=8929]Intheshadow[/USER] Am reusit pe UnionPay,e totul ok acum
Alexabubu

Ai rezolvat pana la urma cu Raiffeisen?
No avatar
Aster

Bineînțeles că nu au întrat nici prin EFT. I-am scris și lui Octav. Chiar nu știu ce sa zic. Chiar nu știu cum sa fac. Oricum n-o sa mai trimit nimic pe paxum. O sa caut o alta modalitate de plata
No avatar
Aster

Vad ca nu mai are nimeni probleme cu transferurile. Înseamnă ca e totul ok. Poate e o problema doar la mine
Alexabubu

A reusit sa transfere cineva p raiffeisen pana la urma? Vreo schimbare?
Scrie răspuns