experienta mea cu paxum recente
-
Sunt niste cretini! Am trimis si email si le-am dat si 2 telefoane! M-am saturat de problemele lor!
-
am facut ieri pe revolut.. a durat vreo ora.. dar a fost ok. de fapt si de la site-uri spre paxum a mers mai greu decat deobicei.
-
Nu merge momentan sa faci transfer in card extern Raiffeisen,au prb cu transferurile si nu stiu cand se va remedia prb,transfera prin eft iti intra banii in 3,4 zile
Ann;n52425 wrote: [USER=4770]justme2018[/USER] din ziua in care ati avut voi problemele am trimis pe UnionPay si am retras de 2 ori. Doar atunci a fost problema, insista la ei cu mail urile.
si astazi au avut aceeasi problema ,in dimineata asta am incercat eu si au disparut banii dar nu sunt nicaieri au probleme cu transferurile de orice fel observ ,doar ca nu mereu din cand in cand ,este in functie de cum iti e norocul,eu am avut ghinion azi,pana azi am scos de pe union fara probleme si alataieri si cu o zi inainte deci.....
si astazi au avut aceeasi problema ,in dimineata asta am incercat eu si au disparut banii dar nu sunt nicaieri au probleme cu transferurile de orice fel observ ,doar ca nu mereu din cand in cand ,este in functie de cum iti e norocul,eu am avut ghinion azi,pana azi am scos de pe union fara probleme si alataieri si cu o zi inainte deci.....
-
Nu merge visa,fa transfer pe sepa(eft)sau pe unionpay