experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Trecem prin aceeasi situatie, ii tine in pending si apoi reverse.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Aster

Ați reușit external card? La mine nu merge nici acum. Ma scoate din sărite când nu anumta nimic. Ne lasă asa ca prostii
No avatar
morenitta

Buna. A mai reusit cineva sa primeasca banii de la paxum pe card? Mie mi-i tot intoarce inapoi pe paxum((
No avatar
Intheshadow

Incearca mai pe dupa masa sau diseara,o sa ti intre,am transferat de dim si a mers
Ann

In sfarsit i am primit si eu. Raspunsul lor actual este “ Our External Card payment processor is currently experiencing maintenance, please try and withdraw your funds later today or tomorrow as the process should be finalized by then, we apologize for the current inconvenience.” Cu alte cuvinte, mai incearca, poate o sa reusesti. Eu incerc de 3 zile
No avatar
Intheshadow

Ann pai eu ti am zis de ieri ca au prb cu procesatorul,dar poate nu m ai crezut,e bn oricum ca ai reusit sa ti incasezi banii
No avatar
wetladyjoy

Buna!
ați primit daily payout pt data de 03.11 pe cb?
Am primit mail că au trimis banii dar ei nu au intrat
Amysweet

wetladyjoy;n52321 wrote: Buna!
ați primit daily payout pt data de 03.11 pe cb?
Am primit mail că au trimis banii dar ei nu au intrat

I am primit!
Ann

Dar ce se intampla mai exact cu Chaturbate? Am facut cerere daily payout pe 03 pentru data de 04, nu i am primit si imi apare in cont ca si cum nu i as primi nici azi (nu s a schimbat statusul la cashed stats tokens out by date) am primit mail ieri ca banii au fost trimisi si totusi nimic in cont, au trecut totusi aproape 24 ore de la mail
No avatar
Sophie011188

Pt problema cu dailypay din 3 pt 4 sa nu fi fost legat de schimbarea orei, US au schimbat abia ieri noapte. Toata saptamana trecuta am fost cu o ora inainte decat normal. Deci daca ai cerut daily dupa 9 dimineata, de aia nu au intrat in aceeasi zi.
Din ce am citit pt dailypay, cerere facuta pana in ora 10dimi, intra dupaamiaza spre seara( cu exceptia bank holidays)
Scrie răspuns