experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Intheshadow

La o anumita per de timp gen 1 luna,o luna jumate este prb asta cu transferul catre card extern care dureaza 24-48 ore si asa iti va sta in pending…in 24,48 ore iti vor intra banii,am patit si eu de nenumarate ori..
Ann

Amysweet;n52274 wrote: External catre ce banca?

Toate transferurile catre external card se fac la fel, prin acelasi procesor de plati, de aceea am mentionat ca este in pending din Paxum si ca nu am primit confirmarea. Intre timp mi au raspuns la mail “The transfer is currently under review.
Like other financial institutions, we have AML systems that include thorough computerized screening of every transaction, to ensure that we comply with the regulatory due diligence required in multiple jurisdictions.”

Poate asa o sa ajute si pe ceilalti sa nu mai arunce vina pe “cealalta banca”. Asa ca nu vad sensul intrebarii. Voiam doar sa aflu daca sunt singura
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

[USER=8929]Intheshadow[/USER] imi vine sa rad ca in sinea mea stiu ca asa e :)) dar nu vreau sa cred. Cel mai mult mi s a intamplat acum un an, si a durat cateva ore, banuiam ca se poate si mai mult timp. Mai citisem ca li s a mai spus si altora ca e “under review”, de parca verifica doar uneori, nu ar fi un sistem care proceseaza platile mereu la fel. Cel putin nu mai au dat vina pe altii, mare lucru pentru Paxum
No avatar
Intheshadow

O prostie stiu,dar ce sa facem,nu prea avem ce…azi iti vor intra banutii
No avatar
Intheshadow

Incerc sa transfer catre card extern si imi da reverse mii intoarce inapoi in pax,au prb cu procesatorul
Ann

Not the f*ck again. Am verificat si mi i au trimis si mie inapoi in contul Paxum
No avatar
Intheshadow

Da si momentan nu merge…tii returneaza inapoi,au prb cu procesatorul
No avatar
Sophie011188

Am primit acum banii din external pe revolut. Transferul il facusem acum 20-25 de min, intrasera si la mine in pending, deja citisem pe aici si ma enervam. Dar tocmai au intrat. Revolut la mine.
No avatar
Intheshadow

Esti norocoasa,la mine a ramas in pending de mai bine de o ora
No avatar
Intheshadow

Ai reusit sa transferi?la mine tot nu merge mii trimite inapoi
Scrie răspuns