Chillyourheart;n52106 wrote:
Foloseste Ibanul (inclusiv prin revolut merge) si transfera prin EFT (SEPA) in contul bancar ai comision doar 2.5$ indiferent de suma fata de external card e mult mai ok asa si banii iti intra tot pe card din moment ce e atasat contului bancar e acelasi lucru dar ai cost mai mic, eu v-am mai zis dar daca nu vreti sa intelegeti ....
mie de obicei imi intra in ziua urmatoare dar daca tu preferi sa iti intre instanta si sa dai comision mai mare e alegerea ta. nu vad de ce atata graba da in fine
experienta mea cu paxum recente
Poate te ajuta : la mine dadea alt mesaj, ca nu se poate verifica cardul. Am incercat la atm-urile din zona.Am contactat suport,mi s-a spus ca alpha accepta.,Mi-au dat ceeasi lista cu bancile si totusi anumite sucursale schimba softul (doar parerea mea in legatura cu softul schimbat). Am trecut in partea opusa orasului si a mers,alta sucursala, alt atm.
Din nefericire atmurile alpha cam au probleme o data mia blocat cardul alta data numără bani iti scoate cardul și te lasă să aștepți nu ți da nici un ban te iei cu mana de cap și abea cu întârziere da mesaj pe screan tranzacție anulată astea sunt atmurile terori
Le am Dat pana acum.nimic
efectiv mam trezit ca nu au intrat banii si am zis sa verific tot incerc sa intru si nu ma lasa Imi da user si parola gresita . Si cand ma caut ca model nu ma gasesc chiar nu Inteleg sa inchida asa fara nici macar sa imi dea email
De ieri stau cu plata in pending din Paxum catre external card. Nu am primit a doua confirmare de la Paxum si un transfer care alaltaieri a fost instant, ieri a ramas in pending, asa imi arata si in cont…totusi, sunt peste 12 ore. Sunt singura?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
External catre ce banca?
Ann;n52273 wrote: De ieri stau cu plata in pending din Paxum catre external card. Nu am primit a doua confirmare de la Paxum si un transfer care alaltaieri a fost instant, ieri a ramas in pending, asa imi arata si in cont…totusi, sunt peste 12 ore. Sunt singura?
Ann;n52273 wrote: De ieri stau cu plata in pending din Paxum catre external card. Nu am primit a doua confirmare de la Paxum si un transfer care alaltaieri a fost instant, ieri a ramas in pending, asa imi arata si in cont…totusi, sunt peste 12 ore. Sunt singura?