experienta mea cu paxum recente
- Newbie1049
Am inteles, mersi mult! Am sa astept pana luni. Totusi, nu prea inteleg care e diferenta intre external card si EFT sau SEPA (presupun ca inseamna acelasi lucru). Zici ca e mai ok sa i transfer in cont si nu pe card?
- Newbie1049
Salut, stie cineva ce inseamna daca incerc in repetate randuri sa fac orice tranzactie de la paxum catre un card/cont de raiffeisen si imi da eroarea 'An error occured while receiving a response from the server'?
-
Sophie011188
Newbie1049;n52070 wrote: Bunaa, sunt noua atat pe forum cat si pe MFC, am ales drept modalitate de plata Paxum si maine (vineri) ar trebui sa mi se proceseze prima incasare. Oare imi poate spune si mie cineva care a mai incasat prin Paxum de la MFC cam pe la ce ora a zilei sa ma astept sa imi intre in cont banutii si care ar fi cea mai ok varianta pt withdrawal? As alege external card catre un cont de Raiffeisen sau Revolut. Oare pe care cont sa-mi fac transferul? Am mai citit pe aici ca unele banci mai fac figuri si imi trimit banii inapoi in contul Paxum. Also, mi se trimit instant sau dureaza cateva zile?
Chiar m-ati ajuta enorm daca mi-ati raspunde:))) Sunt noua si nestiutoare. Mersi anticipat!!!
MFC sunt 90% din timp ceas... platile de sf de perioada intra ceas in jur de ora 14 indiferent ca e weekend, sarbatoare sau 1 ianuarie. cele early mai dau rateuri daca sunt legate de sfarsitul de perioada.
eu folosesc revolut si nu am avut probleme cu ei pana acum. comisioanele maricele la external card, dar fiind cursul foarte bun se compenseaza comparativ cu cardul unionpay
Chiar m-ati ajuta enorm daca mi-ati raspunde:))) Sunt noua si nestiutoare. Mersi anticipat!!!
MFC sunt 90% din timp ceas... platile de sf de perioada intra ceas in jur de ora 14 indiferent ca e weekend, sarbatoare sau 1 ianuarie. cele early mai dau rateuri daca sunt legate de sfarsitul de perioada.
eu folosesc revolut si nu am avut probleme cu ei pana acum. comisioanele maricele la external card, dar fiind cursul foarte bun se compenseaza comparativ cu cardul unionpay
-
Chillyourheart
Sophie011188;n52105 wrote:
Foloseste Ibanul (inclusiv prin revolut merge) si transfera prin EFT (SEPA) in contul bancar ai comision doar 2.5$ indiferent de suma fata de external card e mult mai ok asa si banii iti intra tot pe card din moment ce e atasat contului bancar e acelasi lucru dar ai cost mai mic, eu v-am mai zis dar daca nu vreti sa intelegeti ....
Foloseste Ibanul (inclusiv prin revolut merge) si transfera prin EFT (SEPA) in contul bancar ai comision doar 2.5$ indiferent de suma fata de external card e mult mai ok asa si banii iti intra tot pe card din moment ce e atasat contului bancar e acelasi lucru dar ai cost mai mic, eu v-am mai zis dar daca nu vreti sa intelegeti ....