experienta mea cu paxum recente
-
Intheshadow
Pai normal ca ti au intrat a 2 a zi pt ca i ai transferat joi si venea weekendul,acum daca ii transferi iti vin marti,asa ca lasa ne cu eft tau,eu am nevoie de bani instant nu in 2-5 zile lucratoare…
-
Sophie011188
La mine tot nu merge pe revolut... a incercat cineva sa faca transfer si a mers? Mersi!
-
Sophie011188
Eu am incercat acum un transfer in revolut, tot nu merge...
Nici la mine nu merge! Se pare ca doar transferurile catre bancile romanesti merg…si noi tot nu suntem anuntati de nimic desi cardul meu este de debit, este Mastercard si a mers mereu. Ce scuza mai au? Mai astept cateva zile si cred ca o sa ma mut pe CosmoPayment pentru ca nu vad nici o alta solutie…
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Sophie011188
eu am mutat deja so cb si mfc pe cosmo, am mai scos o perioada si de pe cosmo si comparativ cam tot aceeasi bani ii scoteam, au curs foarte ok la plati online, si decent la ATM. problema e ca e mult mai greu sa calculezi exact cati bani. eu de exemplu daca aveam nevoie intr-o zi nu stiu de 500 de lei, cu revolutul imi era ok sa calculez comisioane si sa imi ramana fix 500. le-am cerut deja celor de la paxum sa imi trimita inapoi banii pe siteuri. cand or face asta.. om vedea, deja is mai mult de 24h de cand am cerut.
mailul lui octav este octav@paxum.com
mailul lui octav este octav@paxum.com