experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
adynis01

Vroiam sa spun ca am transferat joi prin EFT si a mers. Am avut a doua zi banii. Da mu-i problema n-o sa mai scriu nimic.
No avatar
Intheshadow

Pai normal ca ti au intrat a 2 a zi pt ca i ai transferat joi si venea weekendul,acum daca ii transferi iti vin marti,asa ca lasa ne cu eft tau,eu am nevoie de bani instant nu in 2-5 zile lucratoare…
Amysweet

Intrebare pe monese merge sa trimiti numai am bani sa incerc pana marti!! Imi poate zice cineva mersi
No avatar
cupcake

Da, evident ca a raspuns acum cand nu mai este o problema. Chiar nu inteleg ce e atat de greu sa zica "e un bug si se rezolva in cateva ore". Raspunde dupa ca si cum nici n-a fost vreo problema, totul e perfect si roz. Ugh
No avatar
Sophie011188

La mine tot nu merge pe revolut... a incercat cineva sa faca transfer si a mers? Mersi!
No avatar
Sophie011188

Eu am incercat acum un transfer in revolut, tot nu merge...
Alexabubu

Amysweet;n51839 wrote: Intrebare pe monese merge sa trimiti numai am bani sa incerc pana marti!! Imi poate zice cineva mersi

buna! Pana la urma a mers transferul p card extern raiffeisen?
Ann

Nici la mine nu merge! Se pare ca doar transferurile catre bancile romanesti merg…si noi tot nu suntem anuntati de nimic desi cardul meu este de debit, este Mastercard si a mers mereu. Ce scuza mai au? Mai astept cateva zile si cred ca o sa ma mut pe CosmoPayment pentru ca nu vad nici o alta solutie…
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Imi lasa si mie cineva mail ul lui Octav? Desi la cat fierb cred ca daca o sa i scriu un mail o sa imi dea interdictie ca si client
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Sophie011188

eu am mutat deja so cb si mfc pe cosmo, am mai scos o perioada si de pe cosmo si comparativ cam tot aceeasi bani ii scoteam, au curs foarte ok la plati online, si decent la ATM. problema e ca e mult mai greu sa calculezi exact cati bani. eu de exemplu daca aveam nevoie intr-o zi nu stiu de 500 de lei, cu revolutul imi era ok sa calculez comisioane si sa imi ramana fix 500. le-am cerut deja celor de la paxum sa imi trimita inapoi banii pe siteuri. cand or face asta.. om vedea, deja is mai mult de 24h de cand am cerut.
mailul lui octav este octav@paxum.com
Scrie răspuns