experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

Intheshadow daca primesti plati p paxum s incerci Sa transferi p raiffeisen t rog sa ne anunti s p noi daca a mers sau nu.. Ca eu mai am d asteptat vreo sapt pana primesc urmatoarea plata..
No avatar
Intheshadow

Abia marti primesc,voi posta aici daca a mers sau nu
No avatar
Intheshadow

Ai reusit sa transferi pe Raiffeisen?
Amysweet

O sa incerc diseara din pc cand ajung acasa!
Ann

Incredibil. Eu nu mai folosesc nici Monese,nici Revolut, folosesc un alt external card similar cu transfer instant si astazi nu merge nici de pe telefon, nici de pe pc. Mentionez faptul ca niciodata nu mi a intarziat o plata chiar si cand pe alte carduri intarziau transferurile. Astazi apare “not supported”. Clar este de la Paxum, nu mi vine sa cred ce fac. Sper sa fie o chestiune de moment si nu imi pot da seama daca are vreo legatura cu schimbarea interfatei. Daca au decis sa faca si schimbarea asta sau e doar un bug de moment. Sincer, chiar ar fi culmea sa nu ne mai dea voie la transferuri pe external card, practic imposibil.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Alexabubu

Cu siguranta e vreun bug.. Poate pana luni isi revine
Ann

Si faptul ca mint ca nu e de la ei e vesnic aceeasi problema. “Niciodata nu e de la ei” abia cand trece mult timp recunosc. Altfel ba nu raspund, ba sa avem rabdare, ba sa mai incercam…Macar sa spuna ce se intampla sa stim si noi ce avem de facut. De parca am avea si alte variante. Ne a lasat cu chinezaria asta de pe care nu putem face plati online si cam atat. Vina nu e a lor, e a noastra. Nici nu vreau sa imi imaginez
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Alexabubu

A mai vorbit careva cu Octav..daca mai apar noile carduri? Stiu ca l am intrebat acum vreo jumate d an legat de subiectu asta s a zis ca nu depinde d ei..si ei asteapta. Nemurirea asteapta probabil. Vreo informatie noua, ceva?
Alexabubu

I am dat email lui Octav..l am intrebat daca nu se mai permit transferurile catre external card.. Nici acum nu a rsp. Era d asteptat
No avatar
cupcake

Si daca raspunde Octav, o sa raspunda ca de fiecare data. "Nu e nicio problema la noi, incearca mai tarziu". Sunt putine lucruri care ma enerveaza mai rau decat lipsa asta de transparenta din partea paxum, avand in vedere comisionale mari pe care le au. Niciodata, dar niciodata, nu recunosc ca au o problema cand e evident ca problema e la ei. Prefera sa o lase asa cateva zile pana se rezolva. Asta e singurul lucru pe care putem sa il facem mereu in situatii cu paxum, sa asteptam sa se rezolve si sa ne dam noi seama comunicand unii cu altii ca s-a rezolvat. Sigh.
Scrie răspuns