experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Amysweet;n51679 wrote: Cere la toata lumea? Sau cum , mie nu imi apare nimic..

Nu e nici o problema ca nu e mare filozofie. Poate se face upgrade ul pe rand sau poate trebuie sa avem aplicatiile up-to-date. Desi initial s a mentionat de spatele ID ului, la mine a mers cu 2 poze: ID si fata, acceptate in 6 minute. E doar o metoda de siguranta, probabil o sa o ceara din nou doar daca o sa stergem aplicatia si o instalam din nou, ca asa e logic
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Keke

La funds si tranzactii din cont din aplicatie tot Nu am accès.Cand ma loghez din browser imi cere sa scanez un QR code ,sa dau accept(de pe tel) si numai dupa pot intra in cont.Din app in continuare nu merge ,doar ma notificheaza cu privire la QR scan.Probabil se lucreaza inca la ea.E ciudat ca doar eu am acesti noi pasi:)Ma bucur ca ai reusit cu buletinul Ann
No avatar
Keke

Ma notifica * lol
No avatar
adynis01

Eu nu am facut update la aplicatie. Functioneaza perfect pe varianta veche.
lulu

sunt intarzieri . vor fi trimiti pe 9-10 august mi-au spus
No avatar
KrazyC

La mine este la fel si in plus de asta dupa ce scot bani nu se da update la cat mi-a ramas pe card.
No avatar
adynis01

Se pare ca asta se intampla si la mine. S-a actualizat aplicatia si nu ma pot loga. Cere o identificare pe care nu pot sa o trec. Doar ma notifica.
Dar merge pe pe PC.
No avatar
Keke

Incearca cu pasaport sau permis de conducere.Dupa sync cu telefonul nu aveam accès la funds si transferuri dar imi aparea acel QR code cate trebuie scanat pt accès la conectarea pe web.Am sters app si am reinstalat.La reinstalare nu au mai cerut ID si face recognition.Sper sa iti fie de ajutor
No avatar
adynis01

Multumesc Keke. Am reusit cu permisul de conducere. Dar acum aplicatia te duce pe platfirma de web. Nu prea ii mai vad rostul. Doar notificari.
No avatar
Keke

La fel s-a intamplat si la mine.Daca ai trecut de etapa de identificare si tel este sincronizat,poti sa stergi app si sa o reinstalezi.Eu asa am facut si acum o folosesc normal:vad funds si pot face transferuri
Scrie răspuns