experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Amysweet

Raiffaisen bank 4000ron per tranzactie
No avatar
alisa28

Si voua vi s a schimbat aplicatia paxum? Cand incerc sa pun nr cadrului unionpay nu ma lasa, nu merge sa scriu nimic? La voi e la fel?
Amysweet

S a schimbat si pe telefon si pe pc de la 1 august, ca sa incarci bani add founds si dai click pe 1.01$ si trb sa iti calculeze suma , in dreapta e foarte simplu..
No avatar
Annna19

cine lucreaza pe XloveCam, ati primit banutii?
No avatar
Keke

Prin urmare puteti folosi noua versiune a aplicatiei fara pb?Nu a trebuit sa scanati in ea niciun document?si-a dat update pur si simplu si functioneaza?
Amysweet

Da functioneaza si pe telefon si pc !!
Ann

Keke;n51674 wrote: Prin urmare puteti folosi noua versiune a aplicatiei fara pb?Nu a trebuit sa scanati in ea niciun document?si-a dat update pur si simplu si functioneaza?

Mie imi cere ID (la Iphone) o sa il scanez cand am timp, dar cred ca nu e nici o problema, stiu ca si la Monese si la Bitsafe cere asa ca o verificare sa poti uni noua aplicatie cu contul, au facut si ei un update
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Keke

Multumesc Ann,si eu tot IPhone am,nu m-am gandit ca asta o fi cauza.Cu buletinul n-am reusit,te rog sa imi spui daca tu reusesti sa treci de scan back ID,eu una am inlocuit cu pasaportul si a fost ok.
Ann

[USER=4067]Keke[/USER] Chiar m ai facut curioasa, uitasem ca avem mai multe variante, eu la ID m am gandit. Da, merge, is linked, nu il verifica nimeni personal, au o aplicatie prin care se verifica actele automat, probabil trebuie sa indeplinesti minimul de cerinte care sa corespunda (varsta/domiciliu) cei care au problema asta eu zic sa mai incerce, la tine important e ca merge
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Amysweet

Cere la toata lumea? Sau cum , mie nu imi apare nimic..
Scrie răspuns