experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Intheshadow

Acum e la noroc transfera 50$ vezi daca ii ia instant
No avatar
Sophie011188

prefer sa ii trag pe cosmo. am nevoie de ei maine dimineata, nu poimarti cum e posibil sa se intample.
No avatar
adynis01

Am primit si eu respuns de la ei. Blabla-ul cu 2 zile lucratoare poate dura sa se valideze la ei.
Mi se pare o porcarie la cat e comisionul de mare.
Daca pe card dureaza atat cat o fi la Eft? 10 zile. Ce sa mai zic. Isi bat joc.
No avatar
Intheshadow

La eft 3-5 zile lucratoare,da pai cand mi o raspunde Octav o sa i spun ca eu nu platesc comision pt instant ca sa mi intre in 2 zile
No avatar
Intheshadow

Si ce crezi Octav a fost intrat pe Skype si nici macar nu a citit mesajul meu,ce draq sa mai zic
No avatar
adynis01

Am mai primit un raspuns:

Am observat ca transferul cu ID-ul este in proces de verificare. Avem responsabilitatea de a revizui si de a confirma ca fiecare transfer respecta reglementarile noastre interne.

Lucrăm îndeaproape cu departamentul corespunzător pentru a ne asigura că procesul este finalizat cât mai repede posibil, dar termenele de revizuire variază în funcție de circumstanțele transferului dvs.

Nu pot sa cred asa ceva. Care ar fi circumstantele? Fac transferuri de ani de zile.
No avatar
Intheshadow

Asa fac ei la o anumita perioada de timp circa 6 luni ii apuca investigatiile de parca zici ca transferi bani din trafic de stupefiante,o adunatura de prosti
No avatar
Intheshadow

Da le si tu reply la mail si spune le ca ai platit comision ca banii sa ti intre instant nu in 2 zile lucratoare si daca doresc sa faca verificari sa le faca in 30 min nu in 48 ore
No avatar
adynis01

Stiu ca fac verificari. Dar au mai facut verificari si saptamana trecuta. La fel a durat cateva ore pana au intrat banii. Acum verifica din nou?
Ce mi se pare ciudat e ca nu raspunde Octav. De fiecare data mi-a raspuns la mailuri.
Ceva e putred.
No avatar
adynis01

Trimit banii joia tocmai pentru ca ma astept la asta. Dar as vrea macar vineri sa ii am. Aveam nevoie de ei maine.
O sa incerc sa ma indrept si spre cosmo. Dar cred ca nici acolo nu e situatia chiar roz
Scrie răspuns